Včera večer poštou ranní






Tak nebylo to večer, ale ráno a ne včera, ale dnes. Balík s časopisy o designu. I love it! Vášnivě jsem je opět vydražila na aukru. Obyčejné nakupování v obchodech mě nebaví, ale z druhé ruky, to je adrenalin! Navíc jsem za ně dala tak dvě desetiny původní ceny, možná i míň. Sice ještě nevím, kdy se do nich zabořím, protože čas teď odměřuju na minuty, ale hřeje mě, že je mám. Mám ráda, když mi něco přijde poštou (a to je docela často), miluju dopisy a pohledy ve schránce. Jsem staromilec. Ještě bydlet na tý samotě s krásným výhledem a je to ráj.

5 komentářů:

  1. to je tedy parádní úlovek:) tak příjemnou zábavu a dobrou noc

    OdpovědětVymazat
  2. Včera v noci jsem dva v posteli zvládla a bylo to krásný (teda časáky, abych nebudila závist). Chtěla jsem se kouknout na Váš blog, ale máte ho asi neveřejný. Pozdravuji!

    OdpovědětVymazat
  3. Ježíš!! Já si tohle nemůžu z hygienický důvodů kupovat. Teda z důvodu psychické hygieny! Já bych všechno z těch časopisů chtěla a pořád bych vymýšlela jak co čím nahradit, zrenovovat, přesunout, přestěhovat a to by mi nikdo doma nedovolil nebo by mě rovnou zabili. Tak si to užij, závidím ti je:-D A.

    OdpovědětVymazat
  4. hezký, to mě nikdy nenapadlo kouknout, jestli někdo neprodává staré časopisy s designem, asi podle své naivní představy, že si je každý dává do špalíku jako já...

    OdpovědětVymazat
  5. Některý jsou občas ještě v igelitu, takže si myslím, že je prodává někdo, kdo se zabývá jejich distribucí ... ale je to různý. A hlavně je to o štěstí. Někdy se cena šplhá do nesmyslných výšin!

    OdpovědětVymazat