Jak se píše seriál/ To chce drink!


Poslední dny letí jako šílené. Buď od rána do noci píšu nebo taky od rána do noci píšu, ale mezitím řeším tisíc věcí. Včera jsem si už musela koupit nový mobil. Zatímco jiní vybírají a zvažují, jaký model koupit, já jsem se zeptala kolegyně, jaký má ona a šla si ho koupit. Zřejmě jsem byla historicky první člověk, který nevěděl, jak má v roce 2011 šáhnout na dotykový mobil. Tak věděla jsem, že rukou ...
Do toho doma zabíjačka. Nedobrovolná. Vlak nedaleko nás porazil divoké sele. Scéna jak ze Slavností sněženek. Kryštof s klukama ho přivezli v kolečku a pak nám tu viselo. Pes na něj skákal, Stela plakala a litovala ho.  Ivan s pomocí Kryštofova kamaráda ho rozporcoval. V pátek bude divočáková párty, páč Kryštof dnes dostal roční pracovní vízum do Kanady a příští týden už chce odletět. Aby měl nějaké peníze s sebou, prodává dnes auto. Jak jinak takhle narychlo - než nevýhodně. V tom jsme mistři světa. A taky se nám dramaticky ucpal odtok v kuchyni, takže zítra ho přijede speciální jednotka prošťouchnout. A co ještě? Spousta! Ale já si jdu dát drink. To mi dělá náramně dobře za každé situace.



2 komentáře:

  1. Úžasná situace, nevím proč, ale takoví ti normální a vzorní blízcí mi vždycky naznačovali, že blbinec takového typu se děje jenom v naší rodině... Jsem šťastná, že tomu tak není...ať žijí události, které si dopředu neumíte představit, natož naplánovat:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Strašná situace!! Mrtvýho kance jsem viděla naposledy pod koly našeho auta a ten smrad a krev už nikdy nikdy vidět nechci!!! Tohle bych nepřežila! Stele se vůbec nedivím. Já bych ale narozdíl od ní řvala hrůzou a vzteky, že to synátor přitáhnul! Já si snad půjdu dát drink, abych odehnala mdloby:-))Co sis dala za koktejl? A Kryštof bude v čoudu, to je taky výživný! Já chci mít děti pořád maléé!! A.

    OdpovědětVymazat