Tři stupně Celsia


Ráno jsme přijely na chalupu a byly tu celé tři stupně Celsia! Topíme jako divé a už je nám docela teplo. K obědu palačinky. Po obědě Stela pohádky a já scénář. Ó, jak jsme si podobné.
Včera večer mi volala paní Štěpánková a vynadala mi za roli v Rodince. Právem. Je to docela změna, protože jinak mi herci volají, když mi chtějí poděkovat nebo mají o nějakou roli zájem. Ocenila jsem, že si to se mnou chce vyřídit na rovinu jako dáma a byla jsem taky dáma a ten hovor vzala. Nedělají to všichni autoři, jak jsem zjistila. Naštěstí vina není jen na mně, ale jde hlavně za producentem, špatným týmem, atd ... už jsem tady o tom psala mnohokrát. Pokud jste to ještě nečetli, je to v příspěvku Rodinka - rozhodně se nedívejte! A protože paní Štěpánková je opravdová dáma, tak mě ještě pozvala do divadla a těší se na nějakou další roli, kterou snad nenapíšu tak mizerně.

4 komentáře:

  1. No teda Lucie, vy jste pro mne zjevení...neznám vaši práci, protože seriály mne míjejí, dovedu si ale představit v jakém prostředí se pracovně pohybujete a o to víc mě fascinuje, že jste tak normální, přímá a upřímná...To povídání v rozhlase se hezky poslouchalo. Krásný den a nezmrzněte:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já děkuju vám! Že si to opravdu někdo poslechne, to mě dost překvapilo. A taky ty pochvaly ... fakt děkuju. Ale do rádia se dělám lepší. :-)
    P.S. V kuchyni, kde píšu, už mám 12 stupňů!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak hlavně, že se z toho ani jedna z vás nevěší:-)) Sice jsem slíbila, že se na ten seriál ani nepodívám, ale minule jsem asi minutu a půl viděla:-D Kdybych měla v kuchyni celých 12 stupňů Celsia, tak bych si zapnula troubu a vlezla do ní. a nebo bych upekla! :-D A.

    OdpovědětVymazat
  4. Máš tam nádhernou nááááádhernou židli!! Omdlívám...A.

    OdpovědětVymazat