Rozsápaná bublanina

Takhle neesteticky vypadá bublanina pár minut poté, co jsem ji vytáhla z trouby. Všichni se na ni vrhli a trhali. Dnes se mi obzvlášť povedla, ačkoli jsem tam dala místo normálního oleje extra virgin olivový (který se k pečení prý nehodí, hahaha), takže se těsto odmítalo spojit a bylo chvíli zelené. Když jsem ho vylila na plech, tak jsem zjistila, že jsem dovnitř zapomněla dát ušlehané bílky, tak jsem je tam vmasírovala až těsně před žehem. Ale pořád jsem si věřila. A taky jo! Výsledek ohromující, už nezbyl ani drobek. A ještě budeme extra virgin zdraví.
P.S. Ten vrch není spálený, je to zkaramelizovaný skořicový cukr.
Olé!
    

1 komentář:

  1. no a má to význam?? Měla jsi to dát pod sklo, aby se aspoň chvilku koukali a slintali a pak za odměnu slavnostně sežrali.... Mňaaam!

    OdpovědětVymazat