Do pyžam!

Včera jsem přišla do svého oblíbeného sekáče a paní majitelka na mě hned mávala, že má pro mě úlovek. Pyžamo. Úžasné pyžamo. Úžasné letní pyžamo.
To teda jo!
Mám totiž úchylku na noční úbory. Vzniklo to velmi jednoduše a rozhodně to nikomu nedoporučuju. Tím, že člověk pracuje doma, se totiž nemusí tak moc převlíkat a oblíkat. Takže ráno vstanete - a ve stejném modelu můžete vydržet ještě několik dalších hodin a nedej bože, i dní. Pokud se nechystáte do civilizace. Proto se snažím i na spaní/psaní oblékat kreativně. Ale normální obchody jsou plné nočních košilek a pyžam, ve kterých se mi nejen špatně píše, ale i spí. Proto lovím v sekáčích, zapadlých obchůdcích a nejlepší modely vždycky trhnu někde v cizině. Nejradši mám kousky, na kterých není tak úplně vidět, že jsou určené do postele. Párkrát se mi podařilo koupit košilku, ve které jsem pak normálně chodila venku, dokonce jsem měla jednu i na rauty. Ale protože nerada chodím nakupovat, tak se můj šatník scvrkává. Proto jsem měla takovou radost, že jsem koupila tohle pyžamo. Je mi sice trochu větší, ale já ho určitě časem úspěšně srazím v pračce. Jsou na něm obrázky jak z počátků barevného animovaného filmu v Americe (padesátá léta? Měla bych to vědět, studovala jsem to ...) a je vyrobené v Bangladéši! No nekup to za stovku! Ale nejsem zase tak úplně sekáčová lady, jak o ní zpívá Jan Spálený. Koupím si pyžamo za stovku, ale vedle v butiku s originální bižuterií nechám osmkrát tolik za cosi neuvěřitelnýho na krk! Ale o tom až příště ...

2 komentáře:

  1. Spi nahá!! Je to pořád nadčasové a Ivan bude určitě v sedmém nebi:-) A můžeš takhle určitě chodit celý den a o to víc pak vyniknout ty drahokamy za těžký prachy z butiku s bižu!Já to tedy nepraktikuji, protože jsme s Pavlem spolu krátce :-DDDD A.

    OdpovědětVymazat
  2. Spím nahá. Protože v létě mě všechno kouše :-)

    OdpovědětVymazat