Výstava ozdob v Roztokách

Dnes zásadní den. Konečně jsem si uvědomila, že bez diáře v mobilu se prostě neobejdu. V jednu v noci jsem šla totiž budit I., že jsem zapomněla na komentovanou výstavu ozdob, na kterou prostě musím dopoledne jít. Tři dny předtím jsem zase přijela na šéfovskou poradu na Novu o dvě hodiny dřív. Ještěže ne o dvě dýl, ale i tak to bylo nemilé, protože neumím jet autem nikam jinam v okolí, takže jsem se nesmyslně vracela z Barrandova do Průhonic, kde jsem si koupila v tom krámě s velkou židlí futrály na ozdoby. 

Takže dnes povinné naklapávání akcí do mobilu (ani jsem nevěděla, jak vypadá ta ikonka). Čímž pádem jsem zjistila, že příští týden, vlastně už tenhle, budu furt někde. To nemám ráda. Pro mě má prosinec jen 24 dnů, pak už jsem nějak mimo.

Pokud byste chtěli se mnou pohovořit naživo nebo se dozvědět něco o psaní knih či scénářů, 13. prosince od 18 hod mám besedu v knihovně Říčany. Moc se na vás těším. 

Výstava parádní. Zámek Roztoky má vlastní sbírku ozdob, ale tentokrát vystavili "něco málo" ze sbírky mojí kolegyně sběratelky Jitky Mrkosové ze Šumperka. Začínala podobně jako já - bylo jí líto ozdob vyhozených u popelnic, poté se domluvila s popeláři, aby jí za nějakou kačku nalezené ozdoby sami přivezli až domů. Stavební spoření vybrala právě na odkup ozdob od sběratelů. Dnes má několik tisíc kusů. 

A jestli se ptáte, jestli už mám takovou sbírku, že bych taky mohla vystavovat ... tak jo, mám. Jenom jsem si tím dodneška nebyla jistá :)

Na nádvoří zámku a v parku se konaly trhy, takže jsme něco vypili a pojedli, koupili si skvělej nákupní koš od holky z Ghany, a se Stelou přírodní kosmetiku a náušnice.























6 komentářů:

  1. U vola a krávy....jste boží....

    OdpovědětVymazat
  2. A jak někdo může vyhodit vánoční ozdoby k popelnici.?! I když,co bude jednou s těma co mám po babičce to fakt nevím.Jitka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky nechápu, ale je to stejné jako s dalšími věcmi: židle, porcelán atd.

      Vymazat
  3. Jo tak to jsem ráda, žes tam byla! Nedávno jsem sem dala někam do komentářů pod článek o ozdobách, že se koná takhle výstava s prohlídkami.
    A příště víme, kdo tam bude vystavovat" : )
    A 13.12. držím palce, to bude určitě výživný a šťavnatý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Myslím, že na výstaavu si pár let ještě počkám, ale bude to krásný čekání :)

      Vymazat