Bílo



 

Dnes ráno sníh!

Tobís hned vyběhl ven, teda ne hned, on se na rozdíl od I. oblíknul, a volal, že konečně přijel Martin na bílém koni a posypal všude sníh.

Po dvou měsících máme spravenou baterii u umývadla na wc a konečně tam teče voda.

Stela se na několik dní uchýlila domů (aby jí měl kdo vařit) a dodělávala tu práce k přijímačkám na famu. Snažila jsem se ji od toho odradit, ale protože jí bylo líto, že jí málo fandíme, přestala jsem držkovat. Ale jestli budeme mít doma ještě dalšího umělce, tak už nás I. neuživí.

Letos plánuju speciální ozdoby na stromeček :)

Užívejte si adventní čas, za chvíli bude fuč. Prosinec vždycky strašně rychle uteče.


6 komentářů:

  1. Obdiv otužilci, který využívá bazén v každé roční době. Lena

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka s bazénem je vážně cool. Představuju si, že je ta voda vyhřívaná. Tak 35°C. Ale to by se z ní asi kouřilo, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáme teploměr, ale pár stupňů nad nulou tam bude :)

      Vymazat
  3. Manžel/přítel je odvážný, já bych to nedala. :-D Jakmile nemá voda alespoň 25 °C není to pro mě, tenhle trend otužování mě úplně míjí. :-D Dokonce kvůli mě manžel musel i přetěsňovat byt novým těsněním, protože jsem ho na podzim měsíc uháněla, že mě zebou nohy a to jsme měli přitom v bytě 24 °C. Ale tak asi to mělo nějaký vliv, protože sám říkal, že to byla potřeba. Jen se mu samozřejmě nechtělo hned. :-D Známe to...

    OdpovědětVymazat
  4. Jak už tady bylo řečeno, tak obrovskej respekt borcovi co vleze do bazénu v tomto počasí. To já bych asi nedal. Mě už vždycky dalo zabrat, když my jsme sestavili bazén a začali napouštět, tak tam v té studené vodě být a srovnávat hrubky na podlaze. Už to mi jako fakt stačilo. Takže obrovskej respekt!

    OdpovědětVymazat