Nějak moc všední dny

Nějak moc netvůrčích úkolů. Hromadné stříhání a barvení vlasů, pokud nevidíte roušky, koukáte špatně. Poradna se Stelou kvůli jejím dysfunkcím, kominík, zítra se Cherry na operaci ucha. Snad to zvládne. Asi tuší, že se něco děje, ani nežebrá o jídlo. Už aby to bylo za námi.

Miluju usebraný psaní, ale to se mi teď moc nedaří. Netušila jsem, jak moc mi bude chybět volný pohyb, cestování, kultura, divadlo ... jsem vyhladovělá. Filmy na netu jsou sice fajn, ale biograf je ZÁŽITEK. Docela ráda bych taky viděla naživo nějakou kapelu nebo divadelní hru. Potřebuju do sebe něco cpát (a ne zrovna ten větrník, co jsem měla dnes odpoledne).

Dnes mi přišly knihy z Knižního klubu, tak poreferuju, co stojí za to. Za co? Zato?



8 komentářů:

  1. Tak ráda Vás čtu, jste fakt úžasná. Na nic si nehrajete, napíšete věci, tak jak skutečně u Vás probíhají. A ten větrník mi pobavil. Proč ne. Mějte se hezky a ať vše dobře dopadne.

    OdpovědětVymazat
  2. Cítím to podobně, jen jsem to nedokázala tak přesně vyjádřit. V jarní etapě jsem byla dost nadšená, až naspeedovaná různými on-line projekty, divadlo v instagramových stories, prohlídka galerie z google street view, lekce jogy živě vysílaná na FB. Teď na podzim z toho zbyla jen pachuť, nechuť. I když jsem myslím převážně introvert, tak i na jednoho introverta je ten sociální distanc zu viel. (sladké dávám dopoledne v práci).

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mi začíná strašně chybět kultura, nejvíc teda hudba. Uvědomila jsem si to tuhle, když
    jsem šla po městečku a zčistajasna jsem uslyšela ŽIVOU hudbu. Zastavila jsem se, zaposlouchala a zjistila, že to jde ze hřbitova. Dechová kapela hrála na pohřbu. Účel sice smutný, ale řeknu Vám, byla to taková krása!! A Vánoce bez koncertů, to bude taky smutný. Rybovku si můžu sice doma pustit z CD, ale kostel s živýma bytostma to prostě nenahradí. Zdravím Vás, Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer, můžu se paní Hano zeptat, odkud jste?
      Já jsem totiž z Rožmitálu pod Třemšínem:-)
      Magda

      Vymazat
  4. A k tomu to šedivé počasí...☹️

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mi chybí galerie, divadla, koncerty....není to stejný, když se dívám online. Chybí mi ta atmosféra, kafe v hezký kavárně, zajít si do knihkupectví....doufám, že nám ta živá kultura nezahyne...

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně napsáno, jaro tak nějak šlo, prodlužovaly se dny,probouzela se příroda.Ač jsem milovnice podzimu, ten letošní mně netěší. Už mi schází všechno... Díky,za Váš blog, Lucie. Jana z Jáchymova. P.S. pokud Vám došli vonné vosky, napište na turbocz@seznam.cz. Dcera má letos krásné zimní a vánoční.

    OdpovědětVymazat