Čtvrtek obecný


Já bych tak někam jela! Už jenom pocit, že nemůžu, mě dost frustruje. Napříč rodinou máme dost velký zdravotní patálie, přičemž 2 covidy jsou to nejmenší. 

Dnes jsem měla mít svou první distanční scenáristickou hodinu (teda čtyři), ale škola na poslední chvíli nedostala akreditaci na literární obor. Tak možná za rok, možná nikdy. Hodiny a hodiny příprav zúročím soukromě. Těch rozhodně nelituju.

Jdu napsat poslední fejeton do MB o našem stěhování, po roce po mně převezme štafetu Bára Šťastná ze stejně Šťastného blogu. Tam už se teda moc nevyskytuje, najdete ji spíš na FB nebo IG.

Mějte se šťastně!

(Jako náš pes)

13 komentářů:

  1. To mně zákaz cestování netrápí, ale mrzí mě zavřené kostely. A obávám se, že po online Velikonocích budou i online Vánoce (jako co se týká bohoslužeb). Aspoň že děcka zatím budou moct do školy, i když jen jeden týden ze dvou.

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, to tzv "posouvání" mi už jde pořádně na nervy :-( Jste skvělá, že se snažíte nacházet "světýlko" v negativních situacích. Jste opravdu "žena do nepohody" :-) Mějte se co nejlépe!

    OdpovědětVymazat
  3. Domácnost se psem smrdí. Pes v posteli je humus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, lepší pes než zapšklý anonym :)))

      Vymazat
    2. Jsem přesvědčený, že anonymové nesmrdí.

      Vymazat
    3. A to je Vaše postel? Nebo co Vás kroutí, osobo?

      Vymazat
    4. jo, domácnost se psem smrdí, ale ty co tam bydlí už to necítí a těm komu to vadí tam nemusí chodit - je to osobní volba. z vlastní zkušenosti, ale vím, že se psem v rodině je kvalita života o level vejš. bohužel nám hafík loni umřel. sice teď máme voňavou vycíděnou domácnost bez poskvrnky a jediného chloupku, ale moc mě to netěší. absence čtyřnohého parťáka bolí víc než zachlupacený kanape a psí odér ve vzduchu. pejskaři vědí...

      Vymazat
  4. Fotka super, podobně to máme s kočkou.

    OdpovědětVymazat
  5. Pes voní! Jako můj domov....

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som si tiež klopala na čelo, že pes v posteli, kým sme nemali Jessy, ktorá spala som mnou v posteli. Pes je láska. A Váš blog je super. Dana zo Žiliny.

    OdpovědětVymazat
  7. Kdo spí se psem v posteli má lepší imunitu. Můžete to hejtovat jak chcete, ale je to vědecky potvrzeno.
    Podle několika studií může být 20–50 procent lidí ve skutečnosti vůči covidu imunní, přestože se s virem nikdy nesetkali a nenakazili se jím. Nemají sice v krvi protilátky, ale buňky jejich imunitního systému poznávají a likvidují virus SARS-CoV2 díky dřívějšímu kontaktu s jinými koronaviry – těmi, které dávno cirkulují mezi lidmi a způsobují běžné nachlazení, nebo s koronaviry zvířecími.

    A vám se Lucie omlouvám, že to řeším tady na vašem blogu. Ale snad vás to taky potěší :-) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potěšilo! Moc děkuju, to sem rozhodně patří.

      Vymazat
    2. Lepsi ako pes v posteli su dvaja psi v posteli!!
      Luci myslim na Vas, drzte sa. Tatiana.

      Vymazat