Hot tip



Mám pro vás opravdu zajímavej tip.
Vzhledem k tomu, jak teď airbnb stojí a nemá hosty, protože se necestuje, naskytla se nám všem úžasná příležitost, která se (troufám si říct), už nebude opakovat.
Pokud chcete strávit víkend v luxusním hotelovém pokoji, nebo bytu v Praze na Kampě, Hradčanech apod., dá se tam sehnat ubytování už od 600Kč/noc. A to i pro 4 osoby!
A to mluvím o Praze, té zatraceně drahé lokalitě, jinde je to ještě levnější.

Je to naprosto jedinečná příležitost pro nás Čechy.
Češi Čechům - sice neradi - ale půjčí za pár peněz v době koronavirové své atraktivní byty, nad kterými normálně v katalogu jen slintám.
Ideální příležitost strávit romantický víkend za hubičku.
Skvělá nabídka potěšit po letech manžela, obdarovat babičku nebo dceři koupit víkend v Praze na oslavu narozenin. Či kombinace dámské jízdy mámy s dcerou … jak je vám libo.

Pokud nejste na airbnb zaregistrováni, můžete se přihlásit přes můj odkaz, a ještě dostanete na první pobyt slevu!

https://www.airbnb.cz/c/luciek544?currency=CZK&referral_share_id=9dcac019-9b74-4cfd-b20d-b981af27acaa

Popusťte uzdu svý fantazii!

30 komentářů:

  1. Jindy bych to brala, ale teď, když je každej opatrnej, bych do hotelu ani jakýhokoliv bytu, domu, chalupy, spát prostě nešla. Praha je nádherná, ale...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas. Doba na tyhle experimenty není vhodná, nepropadám panice, ale zdravý rozum mi velí nelézt do cizích postelí apod. Příroda, nákup, práce.. mi na ozkoušení imunity stačí.

      Vymazat
    2. Chtěla jsem reagovat jako dámy přede mnou. Použít termín "jedinečná příležitost" mi nepřijde v této době jako dobrý nápad. Paní Zázvorková by řekla, že hoteliéři, airbnb-áři (pardon) nebudou mít co žrát, ale jedině doma!
      Nechci slevu zadarmo:-)
      Magda

      Vymazat
  2. Jako upřímně,fakt všem lidem,co bydlí vedle/nad/pod bytem,který je nabízen skrz airbnb přeju,aby tam nikdo nejezdil a majitelé byli donucení ho dát na normální pronájem. Lituju je moc. Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to já bych jela hned. Přemejšlela jsem, že bych tam jela na týden psát. Jenže je to zhýralost, když mám teď doma tak dobrý podmínky, jaký mám. Ale můj muž by rád odjel na Kampu aspoň na víkend … tak uvidíme. Vzhledem k tomu, že ráda jezdím po bytech airbnb, musím říct, že je nás většina, co jsme tak ukáznění, že jsme pro byty nad i pod výhrou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obdarovat babičku...tak to už fakt ne!
      Je to jak na silnici, Vy můžete jet opatrně a předpisově, ale potkáte magora...
      (teď nemám na mysli majitele bytu)
      Neumím si představit vše dezinfikovat a risknout to, ne.
      Dělám pro kamioňáka, jeho žena má syna kamioňáka a doma mám syna...jsem pro doma.
      Magda

      Vymazat
  4. Pošli svého seniora do Prahy...

    OdpovědětVymazat
  5. Jenom zírám a chci vidět někoho, kdo si tuhle neopakovatelnou příležitost užije jako by se nechumelilo ! Pracuju z domu, furt vařím, staršímu synovi jsem zakázala jezdit přes půl republiky za přítelkyní,s mladším se učím a nechci ho pouštět s kamarádama hrát fotbal, aby něco nechytli, manželovi šiju a žehlím roušky do práce, opečovávám naše rodinné seniory aby nemuseli nikam chodit..........takže to všechno klidně můžu pustit z hlavy a všichni se můžem vydat do Prahy ??? Jako klídek, pohodička, nic se neděje ??? Asi jsem teda směšná s tou péčí.... šťastní lidi co mají všechno na háku a nic se jich netýká.....Lucka.

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie, díky za inspiraci, uvažuju stejně, je teď nejlepší příležitost se někam podívat, kam se normálně nemám šanci dostat. Lenka

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji Lucie za inspiraci :). Eva

    OdpovědětVymazat
  8. Nechápu tu histerii tady. Já bych jela hned. Asi s manželem něco vymyslíme. Děkuji za nápad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není histerie,ale opatrnost aby se nemoc nešířila stále dokola,jet někam,kde je nákaza ve větší míře je risk,ale Vám nikdo nebrání,aby jste s manželem jela někam hned,takových jako Vy byla v Itálii na lyžovačce spousta...přeji všem hezký jarní den Alča

      Vymazat
  9. Hysterie...zdravý respekt...opatrnost...radost, že budu mít levný pobyt, levný zážitek...sobectví..... každému podle jeho gusta.Já mám k nemoci respekt, nic o ní nevíme, se svým svědomím bych si nesrovnala zavinění onemocnění nebo nedej bože úmrtí jiného.
    A proč mám pocit, že ten super hot tip, podle jiných "nápad, ispirace" - za mne jasná reklama - ze strany blogerky tak úplně nezištná není? Pletu se? Opravte mne a přijměte omluvu. Hezké dny a pevné zdraví všem Hanča
    https://www.airbnb.cz/invite
    https://www.airbnb.cz/help/article/1367/jak-si-mohu-rezervovat-pobyt-s-cestovn%C3%ADm-kreditem-za-doporu%C4%8Den%C3%AD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíte, že jako za dvě stovky (nebo kolik peněz dávají za USKUTEČNĚNÝ pobyt) bych se tady prodávala? Fakt ne. Daleko větší bonus má ten, kdo si pobyt přes moji adresu objedná.
      S pět a půl milionem zhlédnutí bych tady mohla mít reklamy tolik, že byste se ani neproklikali ke článkům, který píšu deset let zadarmo. Jo, můžete klidně napsat, že je to pro vás blbej nápad teď někam jezdit. Ale osočovat mě tady ze zištnosti - z bezpečí vaší anonymity - to nemám ráda. Jo, mám za to miliony, heč!

      Vymazat
  10. Cituji z Airbnb: "Tví přátelé obdrží slevu až 997 Kč na svůj první pobyt a ty získáš 375 Kč za každou osobu, která dokončí oprávněný pobyt a kredit ve výši 188 Kč za každého účastníka oprávněného zážitku."
    Na tom přece není nic špatného, tím, že vaším prostřednictvím někdo získá příjemnou slevu, vy za to dostanete odměnu. To je naprosto v pořádku, zasloužené a nikdo vám to nezávidí a není se za co stydět. Dávám, dostávám. Jen by bylo slušné to taky v Hot tipu napsat. Nic víc, nic míň. Já zase nemám ráda, když někdo neříká celou pravdu.
    Rozzlobila jsem vás hned 2x, i tím, že jsem anonymní, bohužel jinak přidat komentář nemohu - zrovna tak , jako jiné dámy výše.
    No a klidně napsat, že je to pro mne blbej nápad teď někam jezdit, bych opravdu nemohla, já vážně nevím, jestli je blbej nebo ne....to je na posouzení a svědomí každého jednotlivce.
    Hezké dny. Hanča


    OdpovědětVymazat
  11. Každej, kdo si na to klikne, to vidí. Bohužel neuvažuju v intencích: vy sleva = já odměna. Navíc to nejsou peníze do ruky, můžu ji využít jen jako bonus pro svý cestování po určitý časový období. Ani netuším, kolikrát mi propadl, protože jsem v tom období nevycestovala. Ale vy svoji tisícovku (přesněji 997 Kč) máte jistou. Proto jsem dala ten odkaz.
    Opravdu mi tohle přijde tak malicherný, že vám musím napsat úplnou pravdu, kterou cítím: Trhněte si nohou a radši mě nečtěte. Hezké dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč nepřijmout jiný názor ? Proč nebýt nad věcí ?? A proč mě napadá, že trefená husa nejvíc kejhá? Jsem taky anonym, bohužel.. JInak Lenka

      Vymazat
  12. Za dobrotu na žebrotu. Já vím Lucie , že jste to myslela upřímně. ..tolik zlých lidí vidím všude. Každý jen osočuje..sedí u počítače, schovaný a plive ..Já se chráním, ale zdravě. Určitě si nemyslím , že by mě pobyt tři dny v Praze ohrozil na životě. Všude ale vidím jen histerii a ještě závist. Hrůza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Po přečtení článku jsem si řekla, že je to krásná nabídka, jen škoda, že na to nemám "koule". Ale nikdy by mě nenapadlo Lucii nadávat. Je to každého volba, buď nabídku vezmu, nebo ne. Proč hned tolik hysterie?

      Vymazat
  13. I tady je krásně vidět, jak odlišné jsou světy lidí, byť mohou žít na jednom místě. Mě třeba vůbec nenapadlo při té nabídce řešit nákazu. My ji neřešíme vůbec. S rodinou se setkáváme normálně, ačkoliv moji rodiče jsou 75+, venku jsme pořád stejně hodně a většinou i bez roušky, v podstatě ji nosím jen do obchodů. Žijeme radostně, zdravě, spoléháme na imunitu. U těch airbnb pobytů je to jako se vším. Záleží na lidech. Naši kamarádi takhle už procestovali kus světa jen díky tomu, že před pár lety koupili v Praze byt asi tak za třetinu ceny, co by stál dneska. A tak mění a cestují a nikdy s nikým žádný problém neměli. Já na to nemám "koule", protože jsem domácí typ a je mi nejlíp doma a když už někam vyjedu, tak chci mít jasný plán a vědět, do čeho jdu. Holt jsme každý jiný.Ještě si dovolím moudro: Nejvíc se bojí smrti ten, kdo nežije ani teď. A hlavně se z toho nepo.... :-) Janina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dobrý den Janino,
      všichni retardovaní žijí radostně,že.Tak jen doufejte,že díky Vašemu neřešení někdo jiný neonemocní....Lenka

      Vymazat
    2. Mohla bych napsat, že z mého pohledu jsou retardovaní ti ustrašení udušenci v rouškách. Ale nenapíšu, protože to je ten odlišný svět a jen protože mám jiný pohled, nebudu napadat druhého člověka, i když ho neznám. My jsme tuhle nemoc v rodině měli, aniž bychom to ovšem věděli, a to už v prosinci a jsme všichni živí a zdraví, žijeme totiž v tom odlišném světě ;-) Janina

      Vymazat
    3. Janino,skoro celý svět včetně lékařů nosí roušky,není to o ustrašenosti,ale o nešíření nemoci,jen bezohledný a sobecký jedinec to pokládá za zbytečnost,to co jste zde napsala je komické-hlavně to,že jste tu nemoc měli již v prosinci,kdy teprve začínala v Číně.Právě takoví jedinci jako Vy virus šíří...Alča

      Vymazat
    4. Tak dávejte pozor, abyste mě nepotkala :-D Nevíte nic o mně ani mém okolí, nevíte, jestli pracuji z domova, koho potkávám a nepotkávám, jestli a s jakým výsledkem máme hotové testy atd., ale přesně víte, kdo je sobecký, bezohledný, komický a kdo šíří nemoc. Přeji vám pevné zdraví a jasnou mysl a také ať nikdy neztratíte přesvědčení, že lze mít vše pod kontrolou. S tím se totiž skvěle žije! Ještě lépe než radostně retardovaným :-D Janina

      Vymazat
    5. Alčo, naprostý souhlas ! A vy Janino jste hloupá a potkat vás nemusím, potkávám podobné denně - nezranitelné, nesmrtelné, lhostejné lidi, kteří parazitují na tom že moje rouška chrání je, ale kašlou na to aby si vzali roušku a chránili tím mě. A to že neonemocní není pochopitelně způsobeno jejich skvělou imunitou a bezstarostným životním postojem, ale tím že my ostatní jsme ti udušenci v rouškách. Lucka.

      Vymazat
    6. Janino,bráníte se ,že soudíme a nevíme o Vás nic. Ale vždyť jste se sama prezentovala jako sobec a hlupák.Jak píše Lucka, udušenci v rouškách chrání ostatní. Co prosím pro ochranu ostatních tedy děláte Vy? Ne každý má tak skvělou imunitu jako Vaše rodina. Víte snad,že jsou nemocní lidé,pro které nákaza může být fatální.Bojím se každý den,aby se má nemocná dcera nepotkala s takovými sobci,jako jste vy.Jaké pocity má z Vašeho příspěvku někdo,kdo přišel o svého blízkého?Asi je Vám toto vše jedno,neboť žijete v jiném světě radostně..... Lenka

      Vymazat
    7. Je směšné,že pani Janina píše,že nemoc měli již v prosinci aniž by o tom věděli,jak tedy ví,že to byl právě kovid a ne chřipka,protože tyhle nemoci mají stejné příznaky,v tom případě tedy tu nemoc od prosince šířila její rodina a ne lyžaři z Itálie...Bára

      Vymazat
  14. Já jsem teda myslela, že ubytovací služby pořád ještě nemohou fungovat...
    Harmonogram uvolňování:
    pondělí 25. května - Hotely, venkovní kempy a další ubytovací zařízení (včetně jejich restaurací a kaváren).
    Ne, že bych se teda aktuálně někam chystala...

    OdpovědětVymazat
  15. Milé blogerky,když Vám někdo řekne,že v řece kde se chcete vykoupat je velké množství aligátorů tak do ní vlezete? Nebo že se v moři pohybuje větší množství žraloků,půjdete si zaplavat...je to úplně stejné i s tímhle prevítem,pojedete někam,kde je ho větší výskyt?Vím člověka už to nebaví,ale opatrnost je namístě a pani Lucie prosím vezměte jiné názory s nadhledem ne každý s Vámi musí souhlasit a Vaše připmínky k nim jsou dětinské...přeji Všem blogerkám krásný první květnový den a polibení pod rozkvetlou jabloní od Vašeho miláčka...Alča

    OdpovědětVymazat
  16. Ale to Lucie neumi-vzit v potaz jiny nazor..jakmile kdokoliv napise nesouhlas uz je zle...nastesti se zde najde dost ctenarek,ktere ji do prd.le lezou porad..

    OdpovědětVymazat