Podprsenka

/zdroj: módní peklo/

Podprsenky si chodím kupovat většinou až v akutní nouzi.
Bohužel nemám prsa, na která se dá něco navlíknout v běžných řetězcích. Všechno, co jsem si tam kdy koupila, mi tak nějak divně bylo i nebylo.
Takže do speciálky, tentokrát byla nejblíž Triola (ano, pořád existuje!).

Asi po třetím pokusu  tohle mi taky není, prodavačka ztratila trpělivost a vtrhla ke mně do kabinky.
P: Ukažte mi ty vaše prsa … to vám musí bejt … já vás zapnu … roztáhněte ruce a nelekněte se!
V tu chvíli mi vzala moje vlastní prsa do svých rukou a vytvarovala mi je do podprsenky tak, že z nich udělala docela sexy záležitost. Nic podobnýho na sobě už dlouho nepozoruju.

Já: Jak jste to udělala?
P: To je jednoduchý, já vás to naučím. Prostě musíte ty prsa vrátit tam, kde byly kdysi.

Takhle jednoduchý to je.

17 komentářů:

  1. ...to je vtipný...mám stejný problém, beru si na vyzkoušení rovnou náruč...ale už mám i zaručený typ, rovněž Triola, a tak si je rovnou kupuji ve všech barvách a mám na pár let vystaráno...s pozdravem "Prsa hore" jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, to je super! Bohužel u mne by si paní musela vzít na to tvarování lupu...Já si jednou, v dobách hladových, zkoušela podprsenku u Vietnamky. Ta za mnou přišla do kabinky, chytla mne vzadu za tu gumu, natáhla ji a pustila se slovy: " To dobrý. To sluší! " Tak jsem si ji koupila :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám podeobné zkušenosti :-) Nákup podprsenky až v nejvyšší nouzi.
    V listopadu jsme scháněly podprsenku dceři pod šaty na maturitní ples. Sběhaly jsme kdeco, až jsme zabrousily do TIMO na Poříčí (vedle YMCA). A uspěly jsem,dcera si všechny (§) podprsenky chválí. A tak jsem minulý týden ve vidíně blížícího se plesu zavítala i já. A super, sice jsem si odnesla úplně jinou velikost, ale podprsenky na mých velkých / nestandardních prsou sedí.
    Jo a do kabinky paní prodavačka chodí taky, což nám introvertům přínáší hodně odhodlání.Ale dokáže poradit typ i velikost.

    OdpovědětVymazat
  4. Na Triolu nedám dopustit.
    Mají dokonce celou řadu podprsenek pro majitelky poprsí, které je teď jinde, než bývávalo kdysi.
    Jmenuje se Like You, nebo tak nějak. Michaela

    OdpovědětVymazat
  5. Zase jste to hezky shrnula. Já jsem byla v týdnu rozhodnutá lehce utrácet, tak jsem vzala ta největší co tam měli a zjistila, že mi to teče za všech stran. Ten super obchod, kde jsem v Brně nakupovala mi zrušili.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Luci,

    rada chodim do Le Chaton, podobny pristup a krasne sedi! Sice drazsi, ale stoji to za to!!

    OdpovědětVymazat
  7. Znám - podobný pocit jsem zažila u paní Konarovské v LeChaton. Do té doby byla moje prsa výhradně v mužských rukou 😁.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)))) krásný dodatek:-)))))
      Jednou u mě kamarádka kojila miminko a protože ji stále držela v náručí, požádala mě, abych jí zapla podprsenku. Pohled mého 16i letého syna, který vešel, nezapomenu:-)))

      Oslí můstek k poprsí - měla jsem u porodu skvělého primáře, trvalo to od 17h středy do 13.35 čtvrtek (syn byl prý usazený moc nahoře)...příroda mi k těhot.kilům přidala náležitě i nahoře...a primář pak prohlásil:"Já se mu nedivím, že nechtěl dolů":-)))
      Magda

      Vymazat
  8. mám podobnou zkušenost v LeChaton, u mě je to naopak - hrudník mám téměř placatý, ale správně zvolená a hlavně správně nasazená podprsenka umí pracovat i s tím a to vůbec nemusí být push up (protože ty já nerada). Takže také všem doporučuji využít pro nákup odborníky :) Alena

    OdpovědětVymazat
  9. milá lucie, já nedám dopustit na podprsenku ladyform soft w od triumphu. na větší prsa jako ulitá - dokonce opticky trochu zmenší a ani nevíš, že ji máš na sobě - nikde neškrtí, nic nevylézá. ostatní jsem vyhodila a tuhle mám v osmi různých barvách. měj se moc hezky a dík za blog! eva

    OdpovědětVymazat
  10. O vracení svých osmiček na svá původní místa se snažím už hezkých pár let. Zatím se to celkem daří, hodně mi vyhovuje prádlo od spol Timo ... Ale omrknu i další tipy tady od holek, třeba najdu něco ještě víc ideálního pro návrat do lepších kozích časů :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Luci, teď jsem chcala smíchy! :))))))

    OdpovědětVymazat
  12. Very nice and useful post. I always follow your blog. It is very interesring and helpful blog ever I seen.

    Most popular bangla blog

    OdpovědětVymazat
  13. <a href='https://www.leaktown.com/' title='https://www.leaktown.com/</a>

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám odjakživa problém s podprsenkami. Vlastně za tu dobu od puberty až po děti se mi měnila velikost. A teď konečně ustálila. Takže jsem si nakoupila pár podprsenek tady a konečně mám svatý klid. Jo my ženské to nemáme vůbec jednoduché.

    OdpovědětVymazat