Kvíz

Co je ta plesnivá křížala uprostřed?


Víkend poměrně náročný.
Vyklízeli jsme a stěhovali Stelin pronájem. O pár ulic vedle, do našeho bytu. Bude teď bydlet tam.  Sice se tam celá rodina šérujeme, ale i takhle to bude fajn. Přece jen tráví čas i u nás doma (zejména když je nemocná, a to je přes zimu často) a ekonomicky to je značná úleva.
O ne/výhodách odděleného bydlení až jindy, to si nejdřív musím v sobě nějak zpracovat, ale pravda je, že jsme si na to zvykli a jsme rádi, když Stela přijede, a taky jsme rádi, když odjede.
Jsme s I. hrozně rádi sami, je to dost návykový.
Koukáme na biatlon, sjezd, tenis, on mi vaří, já mu peru, jdeme s pejskem ven ... kdyby nám chodil důchod, tak jsme jak z reklamy na stáří!


8 komentářů:

  1. Je to banán, takovej chudák zapomenutej.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych se přikláněla k banánu. I když moc podobný si teda není :-D .

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě banán. Také jsem doma jednou takový našla.

    OdpovědětVymazat
  4. Já tedy vůbec netuším, jestli je to banán nebo co :))) ale jsem moc ráda, že se Stela stěhuje do vašeho báječného bytu, bude jí slušet....hezký večer, A.l

    OdpovědětVymazat
  5. Já myslela, že je to ponožka...:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Ja si od zacatku rikala, proc platite podnajem, kdyz na to nemate a nejde do bytu co uz mate...a ono to tak dopadlo. Financne ideal. Kazdopadne vase vec - samozrejme. Ohledne soumraku blogu - vse se vyviji a psat zajimave, o necem, konkurovat instagramu a k tomu spravne cesky, je narocne. Zdravim, Nikol

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem si říkala, proč Stela nevyužívá byt, který máte, tak jste k tomu přeci jen dospěli, ať se daří :-)

    V.

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Lucie, za ty toslední 2 věty, kde píšete o tom, jak jste s mužem rádi sami, vás miluju ještě více než kdy před tím( sleduji váš blog pravidelně od samého začátku a jsem na něm závislá - podotýkám, že jen váš blog, od vás chodím občas k těm, co máte ráda, ale jen občas). Máme to s mým mužem také tak a já se někdy obviňuji za své sobectví, že jsem ráda, když máme klid. Tak v tom nejsme sami.V.

    OdpovědětVymazat