Zase ty ozdoby

Šestýho listopadu a já venku v tričku. Zase jsme vytáhli venkovní sezení. Šňůry prádla na terase.
Je tohle normální?
Pořád jsem čekala, kdy bude horší počasí, abych si pustila koledy a udělala pořádek v ozdobách. Tedy v části ozdob, protože ložnice už sloužila víc jako skladiště a skoro nebylo kam si lehnout.
Dnes už jsem to ale nevydržela, takže (bez koled) jsem se do toho pustila.
Jednu místnost mám uklizenou.
Ale ozdoby jsou i ve všech dalších.











5 komentářů:

  1. Teda Lucie, kam na to chodíte? Některé Vaše kousky jsou opravdu originální. Ten ptáček uvnitř ozdoby ovázané leonskou (je to leonská?) nití...taky jsem po nich toužila, ale asi dostatečně nepřihazovala :). A ti kominíčci! Takhle "kombinované" jsem taky ještě neviděla. Vypadají jako loutky.
    Krásná sbírka. Mějte se krásně,
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, děkuju. Kvůli téhle ozdobě jsem koupila dalších 10 jiných ozdob, byla mezi nimi. Cena příznivá. Ano, je to leonský drátek. Kominíčci jsou hodně staří, mají obličeje. Náhodná koupě.

      Vymazat
  2. To už bych viděla na přistavění další místnosti a zpřístupnění sbírky veřejnosti jako muzeum vánočních ozdob. Možná by vám to hodilo nějaké peníze navíc k práci. Nebo rovnou si pronajat nějaké větší prostory, asi toho máte víc než na jednu místnost.

    OdpovědětVymazat
  3. Lucie, nádherný koníček - sice prostorově náročnější, ale opravdu krása se dívat...... Na Váš popud jsem si vloni dala pár starých ozdobiček (z mého dětství :-)) do skleněné misky a opravdu je to moc pěkné.... Mnoho dalších sběratelských úspěchů přeje také Lucie :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Vaša celá zbierka je určite krásna a zaujímavá, toľkým ľuďom vracia detstvo. Sylvia

    OdpovědětVymazat