Jak jsme si nerozuměli






Na jednom inzertním serveru jsem objevila, že někdo prodává staré vánoční balicí papíry. Bylo to za pár korun, tak jsem si o ně hned napsala. Myslela jsem, že jde o opravdu staré papíry, do kterých jsme kdysi všichni měli zabalené dárky a Ježíšek se v mnoha rodinách podobal jako vejce vejci. Samozřejmě, že se takové papíry prodávají nepoužité, jen si někde pár desítek let pěkně poležely.
Ovšem papíry, které mi přišly, byly staré jen v tom smyslu, že již byly několikrát použité. Dostala jsem záchvat smíchu, protože by mě v životě nenapadlo, že TOHLE může někdo prodat.

Mmch, můj táta taky balí dárky do použitých papírů a je to vždycky sranda. Ale myslím, že ho ještě nenapadlo, že se taková věc dá i zpeněžit.
Zkrátka všechno na světě má svého kupce (blbce).
Ale za ten smích mi to stálo!


13 komentářů:

  1. Inu i já se Lucko pobavila- taky jsme papíry vždy složili a schovali-ale vím, že jsme nikdy nepoužili- bylo mi hloupé balit do pomačkaných papírů.....No doufám, že tě moc netáhli ??????Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. No ty jsi kus, ale ta paní, co prodala, ještě větší! Jsi mne zase pobavila moc!

    OdpovědětVymazat
  3. Také jste mě rozesmála. Díky, že jste se s námi podělila :)
    Katka

    OdpovědětVymazat
  4. ach můj ty smutku, co lidé neprodají...….. to se mi snad zdá! Prima dny přeje Olina z Jizerek

    OdpovědětVymazat
  5. Mazec! a ty jmenovky! :-))))) taky jsem se od srdce zasmála! zdraví Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Vím, že opakovaný vtip již není vtipem, ale pokud byste chtěla, tak i u nás na chalupě se najde určitě plný pytel " starých" vánočních papírů. Moje tchýně každoročně s velikým zalíbením skládá papíry, aby je po celý rok uchovávala s tím, že já jí je před Vánoci schovám a dám jí nové role. To zajásá a na staré se naštěstí zapomene a může se s nimi topit. Samozřejmě si s prodejem dělám legraci, protože to by bylo pěkně drahé:o))))..Moc jsem se pobavila...:o))...přeji krásné dny..Inka

    OdpovědětVymazat
  7. Ale zase kdybyste chtěla podarovat nějakou Ivu, máte to skoro bez práce:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, taky jsem si říkala, že paní si nebude připadat divná, když to hezky prodala. Je to inspirace do knížky, ne? To byste jinak nevymyslela.

    OdpovědětVymazat
  9. A na co si paní myslí, že by tyhle papíry mohl někdo chtít použít? Chápu, proč jste je koupila Vy, ale jak to mohla myslet ta paní prodávající, to mně hlava nebere :-) Taky se přimlouvám, jestli byste zveřejnila cenu ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je vtipné a to si člověk říká, že už ho snad nic nemůže překvapit. Lidská blbost je věčná....(tím nemyslím vás)
    Mějte se krásně:)

    OdpovědětVymazat
  11. Holky, stálo to stovku. A když jsem pak paní viděla na fotce, opravdu stařičká. Třeba shání peníze, kde se dá. Proto jsem jí ani nic nenapsala. Určitě to myslela dobře :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to mě pobavilo taky :-DD

    OdpovědětVymazat