Jízda

Naše chodba by mohla vyprávět.
Hlavně děti ji milujou, protože odjakživa se tu může jezdit na čemkoli, hrát vybíjená, fotbal, psi se tu kočkujou, králík tu bydlí, kdyby sem nasněžilo, tak se tu jezdí i na lyžích.
A když hlídá Tobíse Stela, vždycky vymyslí nějakou ptákovinu. Jako třeba bednu od hraček na skateboardu.
 

 
Ráno odjíždíme na hory, sbaleno pochopitelně nemám, takže si musím dát budík. Máme v Rakousku pronajatý byt přes airbnb, ale až dnes jsme zjistili, že tam není ani povlečení, ani ručníky, ani Wi-Fi a co všechno dalšího tam není se dozvíme až na místě. To zas bude improvizace. Zřejmě tedy nebudu psát, pokud někde nedohoním nějaké připojení.
O to víc si ale budu číst!
A hlavně budu hlídat, aby si mladí zaprknovali.
Stela zůstává poprvé sama doma. Má jarní prázdniny a plány, které jsou na hony vzdálené těm našim.
Tak ať to všichni ve zdraví a pohodě prožijeme!
 
 

7 komentářů:

  1. Tak to bude jízda! Ale Stele věříte určitě a tak vše bude v pohodě! Prostě " Dělěj tak, aby dobré to bylo!"

    OdpovědětVymazat
  2. Bezva chodba Lucko-Tobísek je ve svém živlu i s hlídací tetou. Přeji krásné dny na obou stranách- užívejte dosyta. H.

    OdpovědětVymazat
  3. To je úžasný...okamžitě mi to připomnělo, když jsem byla malá, jak jsme si hrály s kamarádkou s Honzíkem Kaněrou ( hrál v pohádce Princové jsou na draka) trochu si šlapal na jazyk. No a za to můžu já s tou kamarádkou, protože jsme si ho posílaly v košíku na prádelní šňůře. Do té doby než šňůra praskla a jemu visel jazyk na malém kousku. To byl poprask! Obě jsme to pěkně schytaly. Ale on se tehdy tak moc smál, jak se mu to líbilo:o)). Tak si užívejte her a hlavně bez úrazů...Inka

    OdpovědětVymazat
  4. Tiše závidím malému babičku i tetu :-) A i tu pohodičku u Vás, kdy neřešíte co se stane podlaze, zda se něco neotluče atd atd.. Krásný pobyt!

    OdpovědětVymazat
  5. Máte nějaký vzorový dům, nebo je to samonávrh? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  6. Jej, takhle jsem se navozila holčiček po doma! Super, jak se smály.

    OdpovědětVymazat