První narozeniny

Dnes oslava Tobiase. V úterý mu bude 1 rok.
Narodil se loni v Sydney, byly zrovna hrozný vedra, a já si myslela, že ho uvidím jednou za rok nebo dva. Čáry, máry, fuk - a vidím ho skoro denně. Jeho rodiče by sice byli radši, kdyby žádný čáry máry nebyly, ale to by s lumpem žili sami. Takhle má Tobi kolem sebe dvě babičky v rozpuku, dva dědy, co sjedou černou sjezdovku jako nic, čtyři čilé prababičky, jednoho pradědu a spoustu tet.
Co přinese život dál, nikdo z nás neví. Hlavně, ať je to dobré.
Všechno nejlepší!



19 komentářů:

  1. Gratuluji Tobiáskovi k jeho 1. narozeninám! A dort mu evidentně MOC chutnal! Je super, že čáry máry fuk a je s rodinou a pěkně rozvětvenou! To mu moc přeji!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezky napsané,mluvite mi z duše.Babička 5 vnoučat.

    OdpovědětVymazat
  3. Zlatíčko. U nás to bylo stejně. Mladí nejprve z VM do Brna, z Brna do USA, zpět do Brna a teď je máme za zahradou. Šmudlíky máme u nás každou chvilku. Široká rodina je pro děti to nejlepší, co může být...Hana K.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja bych stokrat radsi zpet tu Australii

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já bych nechtěla bydlet ani v sousedním kraji... Hana K.

      Vymazat
    2. Vy když nechcete být ani v sousedním kraji,nemusíte,je to Vaše rozhodnutí. Ale rodiče malého tam chtěli zustat a nemohli.

      Vymazat
    3. Aha, tak to jsem nepostřehla. Já sama jsem velmi zakořeněna v rodném kraji... A doma nás bylo vždycky hodně, držíme spolu a je to fajn. Hana K.

      Vymazat
  5. Tobiáškovi přeji všechno nejlepší. Hodně zdravíčka, lásky a radosti ze života. Sluší mu to. Věrka

    OdpovědětVymazat
  6. Tak a to je k nezaplacení. Tobíkovy rodiče chápu, vím, jak je těžký návrat, aklimatizace, Czechleg, ale pro malýho to je nejlepší dárek ze všech. Rodinu nic nenahradí. Natož takovouhle vaši. Zdravím, sic anonymně, zato s láskou. Věra

    OdpovědětVymazat
  7. Jůůůůůůůůůůůůůů!!!! Krásný žívot, Tobísku! A rodičům a hlídacím babičkám pevné nervy a hodně radosti z každé chvíle strávené s tebou:-*

    OdpovědětVymazat
  8. Lucie, letí to neuvěřitelně, už rok ?!
    Tobiáškovi všechno Nejlepší!
    Díky čary máry fuk, má kolem sebe spoustu příbuzenstva, které pohlídá, pohraje si, rozvíjí, ....a tak to má být !
    A všichni společně se určitě ještě nacestují !

    OdpovědětVymazat
  9. je to správný kluk už od pohledu

    OdpovědětVymazat
  10. Uteklo to jako voda, tak ať chlapeček ve zdravíčku roste. A jen tak mimochodem - mám také vnuka Tobíka, ale už o hodně většího.

    OdpovědětVymazat
  11. Je bezvadnej. A jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  12. Chlapeček krásnej a naprosto chápu radost z toho, že je máte poblíž. Hlavně zdravíčko, všechno ostatní má nebo bude mit. Přiznám se, koukám i po dortech:) jsou pěkné a od pohledu velmi jedlé. Totiž od sobotního odpoledne jím jak Otesánek, a dcera se mnou, manžel se nám směje, že si ty nervy neobalíme, ale přímo vytuníme. Slané, sladké a hlavně teplé.

    OdpovědětVymazat
  13. Ten je Dar:-)
    Všetko najlepšie, nech sa Daru darí!

    OdpovědětVymazat
  14. A ešte, Luci, u vás síce zvíťazila vo voľbách forma, ale nič nie je stratené, obsah si v národe tvorí každý sám v sebe, v srdci a tam vzniká sila premôcť zlo dobrým...
    Neverím, že víťazí lož a zlo a tak aj žijem!

    OdpovědětVymazat
  15. Aleno, nejlepší komentář. Děkuji za něj. Místo bědování a katastrofických scénářů žít a milovat své blízké a přátele. Nepřát nikomu nic zlého. Život je tak krátký. Hana K.

    OdpovědětVymazat