Těšení

Pořád je se na co těšit!
Asi už znáte moji fobii ze Silvestra, nechci se veselit, nechci dělat chlebíčky, pít víno (to už vůbec ne), pozvání na OSLAVU bych rozhodně taky nepřijala.
Můj ideál je být sama doma.
Letos se mi to zase nepovede, ale někdy určitě.
Tentokrát utíkáme před povánoční depresí do Krakowa. Přes airbnb jsme si tam pronajali zajímavý byt. Sice bysme radši někam aspoň trochu do tepla, ale to nám napjatý rozpočet nedovolí. Zdá se mi, že čím víc můj muž pracuje, tím má míň peněz. Nevím, co je to za avantgardní úměru, ale je to prostě tak. A já taky zrovna nevypadám na to, že bych napsala trhák ... tak holt Krakow.
Je tam krásně.
A je tam levně.
 

 
 
 

8 komentářů:

  1. My jsme byli v Polsku nedávno, u Osvětimi a v Osvětimi, kvůli knížce, část programu tedy nebyla z nejveselejších (součást mého letošního letně-podzimního tour po koncentračních táborech, deprimující, ale neumím psát o místech, která jsem neviděla), ale pokud jde o ubytování, městečka, lidi a jídlo (naprosto aaach žebírka :-) ), můžu Polsko jen vřele doporučit :-). Měj se, J.

    OdpovědětVymazat
  2. Krakov je jedno z nejkrásnějších měst, které jsem navštívila. Obecně mám Polsko moc ráda. Určitě doporučuji Staré město, v židovském městě jsem tajně plakala... výborné kavárny, kouzelná zákoutí... vrátím se tam zase na jaře, zaplatila jsem si startovné na krakovský maraton. Sice moc vnímat památky asi nebudu, šle doufám, že samotná atmosféra města mě nabudí k vysněnému cíli. Ubytování máme zajištěné na lodi :-)!

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá volba, nám se tam moc líbilo a byt vypadá úžasně, už se těším na reportáž. Užijte si výlet. Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Krakow je nádherné město.
    Byla jsem tam také v zimě a ač je to již drahně let, stále to vidím před sebou, jako by to bylo včera.
    Možná je to i tím, že jsme navštívili i ta smutná místa v okolí, ale město je fakt krásné.
    Hezký výlet ! Michaela

    OdpovědětVymazat
  5. zidovska ctvrt Kazimierz, kde budete bydlet, je kouzelna! fantasticke kavarny, skvela atmosfera, moc se mi styska...

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Lucie,byli jsme tam s manželem loni před vánocema a opravdu jsem byla velmi překvapená,jak nádherné město Krakow je.Letos jedem objevovat krásy Wroclawy...tak si to užijte a už se těším na report.Jitka Olomouc

    OdpovědětVymazat
  7. Super byt! Radosť treba!
    Ja si plánujem rozšíriť hospodársku časť domu a robím si tým radosť, plánujem si vaňu na nožičkách, čo leží v lese, ešte neviem ako ju dostanem k nám, ručne maľované cementové dlaždice od nás z kraja, technickú sprchu, aby sme mohli sprchovať aj psie labky, máme o jedného jedného psa viac, atď:-)
    Stela je tak krásna, že som ju najskôr na inst nespoznala!
    Na ten čínsky obchod som ti tuším minulý rok posielala link, je vraj spoľahlivý a tuším je pošta zadarmo a dá sa tam aj niečo vybrať a majú aj akcie, ja som zakotvila na zoot-e a som spokojná.
    Opatrujte sa!

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, Krakow neznám, ale před lety jsem navštívila výstavu Krakowských betlémů a myslím, že budete nadšená. Jsou tak moc odlišné od toho, co známe od nás. Obrovské lesklé stavby s miniaturním Jezulátkem v přízemí.... Užijte si výlet. Tereza

    OdpovědětVymazat