V zahradě a nemocnici

Dnešní den jsem zahájila kapačkou se železem.
Moje anémie ne a ne ustoupit, hodnoty pořád mizerné, takže se paní doktorka rozhodla, že mi železo vpálí rovnou do žíly. Musím říct, že asi na půl hodiny jsem neskutečně ožila. Asi tak, jak jsem bývala živá dřív. Pak to zase spadlo. Další dny teprve ukážou.
 

Zahrada.
Měla bych konečně začít fotit nikonem a ne mobilem.
Je nádherná a všichni ji milujeme.
Konečně jsem osázela pár květináčů, zasadila několik bylin a dokonce se mi podařilo zlákat k nám na pár hodin i zahradníka, takže mi dost pomohl. To, co on udělá za 4 hodiny, já za 4 týdny. A to si ještě fandím.
 
Pokračujeme i v bytě.
Zatímco Kryštof se zděsil a vidí to na strašně práce, nám s I. to připadá skoro hotové.
Holt už máme za sebou tolik rekonstrukcí a staveb, že nás jen tak něco neudolá.
 












 
 

8 komentářů:

  1. Hmmmmm se železem nyní taky bojuji. Nedaří se mi ho ústně dopravit do těla-je mi to tak odpornééééé a tak moc ho potřebuji .Prý je to vše v hlavě, ale můj žaludek ho prostě odmítá-fakt nevím co s tím.
    Zahrada je fajn -líbí se mi ta ležérnost.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, paní Jano, hned bych šla k Vám bydlet , moc hezké . Přeji Vám hodně zdraví, ať je brzy vše v pořádku , jste zase ve svém elánu, i když bych nepoznala, že Vám něco chybí, aktivní jste až až. Hodně štěstí. S pozdravem stále sledující, i když občas píšící Miluše.

    OdpovědětVymazat
  3. Zahrada je pěkná přirozen,žádné násílí.Ať jste brzo v pořádku.Alibabka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná zahrada! Nezkoušela jste na to železo víno od Herbadentu Maltoferrochin? Monika

    OdpovědětVymazat
  5. Máte to krásne, rada vás čítam :) tiež bojujem so železom, u mňa to vraj vysvetľuje celiakia, ale napriek bezlepku som sa v hodnotách veľmi neposunula. držím palce, nech ste v poriadku. Jana

    OdpovědětVymazat
  6. je krásný, jak to dřevo šedne .......

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem asi šmírák, jak má vypadat, ale prostě se na Vaše příspěvky těším, vždycky mě zajímá, co je u vás nového a tak :)
    Každopádně moc Vám přeju, ať železo zabere a ať vám to s bytem jde od ruky!

    OdpovědětVymazat
  8. Měla byste vyzkoušet bezlepkovou dietu- u některých lidí- i když nemají celiakii, se pak železo lépe vstřebává...Hannah

    OdpovědětVymazat