S těma dveřma by taky chtělo něco udělat




Vchodové dveře do bytu.
Z jedné strany ocelové, pán, co bydlel před námi, se asi dost bál. Všechny řemeslníky tahle důmyslná konstrukce pobavila. Sama mám občas strach, jestli se do bytu vůbec dostanu.
Většina lidí si pak dveře nechává potáhnout koženkou. To není náš vkus. Chce to fígl. Za prd, prd, cylilink peněz, jak říkala moje babička.
Václav tam už je. Jako první.

10 komentářů:

  1. Industrial:-)
    Možno nejaký spray s metalickým odtieňom, asi najlepšie s týmto sivostriebristým.

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu neobvyklé dveře :) A co ten mechanizmus nechat přiznaný a plochu natřít tabulovou barvou?
    Jinak parádní kuchyňská linka. Těším se na další vývoj bytečku.
    Pěkný den, Irma Šmýdová

    OdpovědětVymazat
  3. No Luci, to jsem zvědavá, jak si s těmi dveřmi poradíte, i když vlastně věřím, že úspěšně. Je fajn, že koženku "neberete". Přeji prima den. Šá

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den Lucie,
    koláž z fotek, nebo z výstřižků z novin v černo-bílé kombinaci, která by pokryla celé dveře, by nebyla k zahození. Když už jste začala...
    Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych je polepila vystrizkami z novin. Jsi skvělá, asi si ten byt pronajmu😉.

    OdpovědětVymazat
  6. Ocelový dveře jsou právě výborný!!
    Přesně - obrázky a obrázkový magnety (třeba z galerií) a osobní fotky hlavně, pohlednice od dětí a je to nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  7. Lucie, ten byt sa klube ako motyl! Kazdy den sa tu stavim, mrknut sa, co do serialu pred-a-po pribudlo. Napada ma,co tak tie dvere prestriekat na ocelovo?:-) alebo rezavo?
    Krasne letne dni,
    Kata

    OdpovědětVymazat
  8. Lucie, máme úplně stejné dveře. Jen jsme je nezdědili, ale chtěli. Po té, co se okolními domy jedno léto prošel zloděj a naše dvoukřídlé (které se s trochou štěstí daly otevřít zatlačením kolene) mi nebyly schopné poskytnout pocit bezpečí. vypadají stejně jako ty tvoje, jen mají víc rezatých fleků a používáme je místo nástěnky. Na nich se nic neztratí. A pánové co je instalovali nechápali, že nechci tu krásnou koženku :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem se s manželem na nějakou dobu zase kvůli interiéru u nás doma pohádala a povím vám že to teda nebylo nic příjemného. On asi nechápe že když se mi líbí více dřevěné dekorace než ty kovové tak přes to prostě nejede vlak. S kým to jako dříve žil?

    OdpovědětVymazat