Co mě nebavilo

Po čase zase několik kulturních postřehů.
Jedním okem jsem viděla film Všechno nebo nic (oběma se nedalo). Pro mě naprosto zbytečnej film. Vznikl podle bestselleru slovenské autorky, knihu jsem nečetla, ale tohle je naprostá marnost.


Bohužel mě nezaujaly ani tolik obdivované Sedmilhářky. Možná je to tím, že se tam strašně mluví, některé ženy až slepičí, a toho já jsem přejedená. Ale je to zřejmě jen můj problém.


A do třetice dětská kniha oceněná Magnesií Literou.
Znám její autory.
Bolí mě, že pokud mám říct pravdu, tak musím napsat ... nebavila mě.
Ani příběh, vůbec ne ilustrace, graficky hrozný chaos. Navíc velká, těžká a poměrně drahá.
Výborný námět, překrásný název.
Ale nedočetla jsem.
Pardon.

7 komentářů:

  1. Lucia, ak by ste si chceli napraviť chuť po echt slovenskom "bestsellere", skúste si pozrieť túto recenziu https://www.youtube.com/watch?v=wQVQjjwDSnU&t=304s Autorka Lenka Macsaliová, interná doktorandka Ústavu slovenskej literatúry SAV vie byť riadne sarkastická. :-) A ak môžem, jeden tip na dobrú drámu https://www.csfd.cz/film/230831-takova-je-anglie/komentare/podle-rating/

    OdpovědětVymazat
  2. Sedmilhářky jsem přečetla a celkem jsem byla spokojená (zase je fakt, že očekávání bylo - ženský oddychový román, kde mi hlavní hrdinka nebude připadat úplně blbá), pak jsem viděla první díl seriálu a ten mě zklamal. Nicméně No co Alice zapomněla (stejná autorka) se mi líbilo jaksi víc.

    OdpovědětVymazat
  3. Musím jen souhlasit, viděla jsem film Všechno nebo nic - a jedním slovem katastrofa, herečky přehrávaly a chovaly se jako totální slepice.... zbytek jsem neviděla a ani nečetla, naštěstí :-)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. O nič horšie ako Prístav a pod.

    OdpovědětVymazat
  5. Holt, každý se musí nějak živit.

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím a co se nám moc líbilo je italský film Naprostí cizinci. Fakt dobrý. Přesně pro náš věk. Krásné léto Martina

    OdpovědětVymazat