Zrcadlo

Prohlídla jsem na různých webech desítky zrcadel, abych si nakonec vybrala tohle. Stálo stejně peněz jako obyčejný vikslajvant z Bauhausu. Jenže tohle je originál. Česká pošta s ním sice trochu zatřásla, takže přišlo rozbité, ale než bych se handrkovala a zkazila si hezký pocit z koupi, tak jsem ho radši hned zavezla ke sklenáři a už je přesklené (to vyfocené zatím nemám).
Zrcadlo přijde do bytu.
Původně to býval mycí dvojdřez, ale výtvarnice ho předělala na zrcadlo se sklápěcími poličkami (ty jsou na řetízku, tipovala bych, že od záchodu). Ještě uvidím, jestli se na něm nevyřádím s barvou, ale líbí se mi zatím takhle.
 



 
 

14 komentářů:

  1. Tak tohle zrcadlo je boží! Krásný originál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla jsem podotknout, že kdybych si ho já přivezla domů, tak by mě manžel vyhodil! :o))

      Vymazat
  2. Na zaplakanie krásne!!!!!
    Ty jedeš:-)

    OdpovědětVymazat
  3. geniální..reci-věci jsou super...simi

    OdpovědětVymazat
  4. Tp vypadá divně- tedy oprava recy- věci...s.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je naaadhera!!! Hezke dny.

    OdpovědětVymazat
  6. "Mycák" jsme mívali v kuchyni, když jsem byla malá holka. Ale že by z něj bylo takhle super zrcadlo, by mne nenapadlo. Je super!

    OdpovědětVymazat
  7. Biệt thự 2 tầng đẹp Life is a long journey, the house is where we rest, the house is a place to keep memories, happiness

    OdpovědětVymazat
  8. ..Lucie zrcadlo je úžasné, originální, vtipné - přesně můj styl!;-) strašně se těším, jak to budete mít v bytě vymazlené... hlavně dávejte průběžné "reporty"!;)
    Fajn den, Karolína

    OdpovědětVymazat
  9. Když vidím, jaké poklady chystáte do nového bytu, kmitlo mi hlavou, proč do předsíně ta vinilová podlaha, když v pokoji je stará prkenná? Neuvažovala jste raději o dlažbě? Super výběr ve vašem stylu mají třeba tady - http://www.vinciprojekt.cz/. Přeji spoustu elánu při zařizování Věra M.

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný je. Akorát mi ty dvě díry ve spojení s řetízkem asociují hodně záchod. Záleží, jak kde to bude viset.

    Myčák ještě máme, ale právě už bez těch děr, jen jako skříňku na pánve a pekáče. Nakonec to zrcadlo bude původem z toho našeho myčáku... :- ))

    OdpovědětVymazat