Podlaha



Včera výběr podlahové krytiny.
Za tři minuty vybráno.
Když máte představu, a oni mají, co chcete, nezkoumám dál. V tom jsem asi neženská. Chci to mít rychle za sebou. Ale nemám pocit, že bych slevovala. Chci to, co chci.
Jak to bude vypadat v celé obrovské ploše (kuchyň + předsíň) celkem asi 15 m2, to odhadnout nedovedu. Ale mám takový zvláštní pocit, že budu spokojená.
Párkrát v komentářích zaznělo, proč vybíráme zrovna vinyl. Inu, protože je to nejjednodušší, nejrychlejší a máme po ruce chlapíka, kterej nám to brzo položí. Navíc jsme s výměnou podlahy nepočítali, takže jsou to prachy a čas navíc. Dřeva bude byt plný, to už jsme nechtěli, dlažba nás zebe už od pohledu (o nohách ani nemluvím), stěrka je náročná a drahá. Takže poprvé v životě zkoušíme tuhle alternativu. Třeba už nebudeme chtít nikdy víc, a třeba budeme.
V tom je to dobrodružný.
 
Moje zlatá paní Malinová dnes umyla okna a dveře. Připravujeme se intenzivně na příjezd našich mladých. Moc mi tohle pojmenování nejde, je v něm skryto, že já jsem tudíž ta stará. Asi už to tak bude.
 
 

5 komentářů:

  1. Vzorek vypadá super. Osobní zkušenost nemám, ale několik přátel tento typ podlah. krytiny má a jsou velice spokojeni - vzhled, odolnost a nestudí. Určo budete spokojení. Už se těším na další příspěvky. Zdraví Lu z Moravy¨
    P.S. To zrcadlo nemá chybu...

    OdpovědětVymazat
  2. Co ta Soňa všechno nestihne ...

    OdpovědětVymazat
  3. Super a fakt to bude pohodlné.
    Mladá a mladí...tiež používam, trochu s iróniou...ale ja si zas neviem predstaviť, že by som bola ešte aj babkou pri tých mojich deťoch...

    OdpovědětVymazat
  4. vinyl mame a je bozsky, nemuzu si jej vynachvalit!

    OdpovědětVymazat