A jak vybíráte spotřebiče vy?

 
Musím poslat k truhláři všechny kuchyňský elektrospotřebiče, který se budou vestavovat. Nesnáším chození po obchodech, takže všechno vybírám virtuálně a na jedný adrese. Bylo to celkem rychlý, řídím se cenou a recenzemi ostatních. Nejhůř se mi vybírala pračka, čím jednodušší programování, tím vyšší cena. Myslela jsem, že to bude naopak. Ale ne. Nicméně za dvě hodiny vybráno - celkem 5 věcí. Povedlo se mi hodně stlačit cenu, díky různým akcím, chci, aby všechno bylo v záruce. Zbytek zařízení jistí druhá ruka. V pátek jsem vydražila křišťálovej lustr. Za desetinu ceny, než v obchodě. Zato s barevnejma kabelama se žárovkou si docela lámu hlavu. V Stockist maj nádherný, ale ty ceny! 
 
 

6 komentářů:

  1. http://m.bohemia-design.com/c/osvetleni-designove/zvyhodnene-sety
    Tady mají, kupu kabelů, objímek a žárovek.
    Těším se na výskedek.

    OdpovědětVymazat
  2. Já kdysi objednávala v Butterfly http://eshop.textilnikabel.cz/
    zdravím Pavla

    OdpovědětVymazat
  3. Spotřebiče.. já je vybírám tak, že si vyberu bydlet v bytě, kde už spotřebiče jsou. protože na ně nemám.

    Takže to beru shora, dá se říct :- )

    OdpovědětVymazat
  4. Já si skoro nedokážu představit, že bych věci jako spotřebiče vybírala v kamenných obchodech :-D. Informací tam člověk nenajde tolik, malá možnost porovnání a do toho prodavač, kteří mě chtějí překecat ke koupi :-P. Teď jsme zrovna nakupovali vestavěné spotřebiče a všechny jsem je brala odtud - a je to vyřešený :).

    OdpovědětVymazat
  5. Já už mám naštěstí v kuchyni všechno gastro vybavení , které potřebuji :-) . Vůbec mě jejich nakupování nebavilo... Vybírala jsem ho na doporučení kamarádky, která si zařizovala kuchyň někdy vloni, takže spotřebiče nejdřív sama vyzkoušela a já už jsem pak věděla, co si mám taky koupit :-) .

    OdpovědětVymazat