Mám novou hračku


Pračku.
V sobotu navečer, kdy Ivan hlásil, že už nemá co na sebe, jsem se rozhodla vyprat všechny hromady. A pračka přestala ždímat. Už minule opravář říkal, že pokud se na ní něco rozbije, ať už do ní neinvestujeme. Takže rychle na net, za 10 minut jsme vybrali novou a v neděli ráno nám ji přivezli namontovat. Doprava + práce zadarmo. Neuvěřitelný!
Postavila jsem si před pračku stoličku a chodím se dívat, jak pere.
Uklidňuje mě to. Navíc je to teprve druhá pračka v životě, který rozumím (první byla technicky primitivní, ale skvělá tatramat).
 
Zato poslední nákup na aukru se mi moc nepovedl, tři židle ze čtyř jsou na postavení ke kontejneru. Fakt hnus. Nějak jsem to neodhadla. Doma už ze mě nemají srandu, ale děs.
👎
 

6 komentářů:

  1. Tak hlavně že už jsi doma - paráda i ta pračka .Mám AEG slimku už snad 20 let a stále pere bezvadně.Až se odporoučí ,tak zas zřejmě pořídím stejnou značku .

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to tě naprosto chápu. Moje pračka už má 20 let a kdyby jsem neměla urvaný kryt na nádobku na prášek, tak pořád bezva. je mi blbé ji jen kvůli tomu vyměnit, tak doufám,že se dobrovolně rozhodně jít do důchodu.

    OdpovědětVymazat
  3. pračka je moje nejlepší kamarádka :-)
    Pavlína

    OdpovědětVymazat
  4. By som chcela znovu so sušičkou...a ,,hladkaciu,, chladničku, čiže retro, čiže maslovej farby...ako sa máš?

    OdpovědětVymazat
  5. Máme doma rovnakú. Po dvoch rokoch a dvoch mesiacoch servisák diagnostikoval, chybnú elektroniku, chybnú riadiacu elektroniku a zlé vyhrievacie teleso. :(
    A to sme ho volali kvôli buchotu pri odstreďovaní, či sú dobré ložiská...
    ...ešteže bola predĺžená záruka.

    Tak nech tá vaša lepšie slúži.

    Milan.

    OdpovědětVymazat
  6. Jo, jo, koukání do pračky fascinuje mého malého syna :) Jinak jsem si na Vás nedávno vzpomněla, když jsem si prohlížela knihu Ovoce a zelenina jako lék a pohled mi sjel na slovo "ředkvičky". Pořád jich ještě tolik jíte? Dočetla jsem se, že dodávají živiny pro krvetvorbu a růst buněk, to by Vám teď mohlo pomáhat, že? Jen pozor, psali tam, že mohou být kontaminovány dusičnany z hnojiv, které se působením slin a žaludečních šťáv mění na nebezpečné jedovaté dusitany... Je proto jistější nakupovat bio ředkvičky, a to především při spotřebě vyšší než 100g denně... Mějte se krásně, hlavně ať jste brzo fit a můžete odjet za synem! Gabriela

    OdpovědětVymazat