Ještě se třikrát vyspím


V životě naší rodiny se objevilo nové téma, ale nechám si ho až po návratu z AU.
Je doslova i fakticky za těmito dveřmi.

Včera poslední návštěva u doktora (snad!) a odpoledne ještě veterinář, abysme naše holky dali na hlídání zdravé, odčervené a tak.
Balení zatím nepropuklo, vidím to fakt až na tu sobotu (v neděli odlet). Protože si nejsem schopná psát papírky s poznámkami, tak mám pořád pocit, že jsem na něco zapomněla, a pak zjistím, že to je pravda. Denně přicházím na několik zásadních drobností.
 
Včera mi Stela vytvořila Instagram, abych mohla přidávat i rychlý fotky, ale nevím, kde ho mám.
Přidám sem link, až se Stela vrátí ze školy.
 
Jinak je mi podstatně líp, mami.
Kéž to vydrží!
 
 

3 komentáře:

  1. Luci, držím palce ať předodletový stres je co nejméně stresový... klidné nebe, žádné fuj turbolence... a pořád si říkej, že jsi v pohodě, protože je to jen v hlavě, fyzicky ok, diagnózy si fakt většinou vytváříme v hlavě a ony nám pak komplikují život... je super, že jsi šla na to vyšetření a víš, že srdce ok... nic ti nehrozí... hezky let a krásné dny tam daleko až u klokanů... bude to krásná změna, nová energie a spousty inspirace.... užij si rodinu a malého bobiška :) budu koukat na instagram, už se na něho taky chystám.... pa i.

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie držím pěsti ! Strašně se těším na zpravodajství z AU páč já se tam v tomto životě určitě nedostanu. Zajímá mě všechno.
    A tajemství za dveřmi doufám bude byt v centru Prahy. To jen cinknu, že mám lupeny na kulturu a půjdem ?!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak, to je dobre, že je dobre:-)
    A ja viem, čo je za dverami a teším sa na to:-) Kdesi na blogu si to prezradila a tu už aj naznačila so zariaďovaním:-).
    Tak, nech to ďalej vychádza a dobre dopadne!

    OdpovědětVymazat