Jak jsme se nenastěhovali

Vsuvka:
Dnes jsme se měli přestěhovat do našeho dočasného au bytu, který jsme si zarezervovali přes airbnb. Blízko moře, s krásným výhledem. Tohle opravdu souhlasilo. Bohužel jako jediné.
Byt byl nechutně špinavý, postele plné drobků, vlasů a chlupů, prostě hnus. Chyběl jídelní stůl, místo černé kožené sedačky tu byla bílá textilní - tedy kdysi bílá. Teď zažloutlá a plná fleků. Nesedla bych si na ni. U barového pultu normální židle, takže pokud by se člověk chtěl najíst, tak by musel dát ruce nad hlavu a jíst poslepu. O stavu wc a sprchového koutu se mi nechce ani vyprávět.
Volali jsme majitelce, kdy přijde někdo byt uklidit (přestože to není nárazová špína, ale stoletá) a paní majitelka s vizáží Evy Herzigové tvrdila, že dnes byt uklidila. Takže následoval hovor s airbnb, budiž jim ke cti, že okamžitě vrátili na účet celou částku, ale my (nebýt Kryštofova zázemí) jsme byli namydlení. Nevím, co bysme jinak dělali, protože na velikonoce jsou všechny cenově dostupné hotely a byty vybukované.
Náhradní bydlení jsme zatím nenašli.
Je to dobrodružství.
 
Nicméně je tu krásně!
 









 
 

3 komentáře:

  1. Jejda, to je humus! Ještě ,že máte zázemí u K. Silně mi to připomíná některé irl domácnosti, které jsem tu několik let chodila uklízet. Nejhorší bylo, že někteří chtěli úklid jen jednou za měsíc a tento stav byl pokaždé, po měsíci. Snad se Vám podaří najít něco slušného, držím palce a moc zdravím Vás všechny! Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. FUJ, to je hnus:( Ještě,že máte kde být a že vám vrátili peníze zpět.
    Užívejte, moc hezké fotky. Vnouček je krásný a vám jako babičce to s kočárkem moc sluší :)
    Petra

    OdpovědětVymazat