Jak jsme se nastěhovali

Virtuálně jsme si prohlídli desítky bytů a domů, s některými majiteli navázali kontakt. Nakonec jsme se rozhodli, že i nadále chceme být pospolu, takže jsme hledali ubytování do sta kilometrů, abysme se tam přemístili a Tobias nemusel v autě trávit moc dlouhou dobu.
Dopadlo to úplně skvěle.
Přemístili jsme se jen o tři ulice dál od bytu Kryštofa, minutu od moře a pláže Curl Curl, kterou máme tak rádi. Je tu o pokoj navíc + další koupelna a záchod. A balkon, ze kterýho vidíme moře. Dům je taková místní bytovka, ale byt vlastní výtvarnice a je to všude znát. Už jsem myslela, že tady nic takovýho neobjevíme (tedy v naší cenové relaci). Tenhle byt byl překvapivě volný, hosty asi víc zajímá rychlost internetu než design, takže o něj nikdo v našem termínu neprojevil zájem a my ho zabukovali dokonce s menší slevou.
Už jsme si zvykli, že tu obecně nejsou tak velké nároky na čistotu, takže i tento byt (ačkoli byl na Airbnb opěvován jako neskonale čistý) má nějaké mouchy. Ale spaní je úžasné, bělostné a pohodlné, to je nejdůležitější. Ostatní nedostatky vyřeší hadr. Prostředí je velmi inspirativní, všude spousty knih a časopisů o designu, jachtaření nebo dějinách tetování. Krásné nádobí a spousta obrazů.
Jsem ve svým živlu!
 


Autorkou obrazu je majitelka bytu. 


 Z balkonu vidíme moře.
A slyšíme ho nepřetržitě.
 

















 
Tohle je prototyp místní sprchy.
Chvíli trvá, než se naučíte umýt si všechna místa, je totiž napevno zafixovaná, takže nehýbete sprchou, ale sebou, aby se voda dostala, kam potřebujete.


9 komentářů:

  1. Bytecek super, uzasny stul, obrazy, osvetleni, surfy atd.... uzivejte!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sprcha mne pobavila. To je jako na plovárně. To, co si zásadně potřebujete umýt, to si neumyjete :-))) jinak byt vypadá dobře. Řekla bych, ze se k vám i hodí. A fotografie jídelní stůl, prosklená stěna, terasa a bílý dům v dáli, ta se mi moc líbí. A v předešlém příspěvku, jak jste fotila kolemjdoucí lidi, tak ty fotky jsou výstavní. Přeji vám hezkou dovolenou a krásné chvíle s vašimi blízkými.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je oproti tomu předešlému pecka! A ještě tak blízko u všeho, co jste si stihli oblíbit a hlavně od Tobiase kousíček, to je skvělé! To osvětlení, stůl, obrazy, chápu, že ty jsi ve svém živlu! Mějte se všichni moc fajn a užívejte si, moc Vám to přeji! Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné bydlení - líbí se mi je to Tvoje krevní skupina myslím..... i já bych byla nadšená. Hlavní je, že vůbec sprcha funguje - to je důležité......přeji krásné dny u hučícího oceánu....miluji to ....H.

    OdpovědětVymazat
  5. Nejlepší jsou prkna na surf u psacího stolu :-) Krásný byt. Bys tady mohla dát link a pronajímatelé by měli super reklamu přes oceán. Moc hezké bydlení. Užijte si to. Zdravím celou rodinu konečně pospolu. Michala

    OdpovědětVymazat
  6. Balkon s výhledem na moře - nic jiného by asi nepotřebovala :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný byt. S tou sprchou plně rozumím, my teď díky AirBnB bydlíme v New Yorku se stejně vybavenou koupelnou a taky s tím mám trochu problém, některá místa se mi prostě zdají nedosažitelná.

    OdpovědětVymazat