Ztraceno a nalezeno


 
Konečně! Věděla jsem, že někde musí být. Jen jsem si myslela, že ho najdu úplně jinde. Jenže on byl v kabelce, kterou jsem si nevzala několik let a teď jsem se rozhodla ji darovat. A on tam byl!
Zápisník.
Před 4 roky jsme byli na dovolené v Levantu (It), první noc jsem nemohla spát, protože mě napadnul film. Scénu po scéně jsem si zapsala - a pak notes ztratila. Xkrát jsem ho hledala, projela celou knihovnu, šuplíky a krabice ...
Čekala jsem, že už se mi třeba nebude líbit (ten film), i když jsem na něj často myslela, ale už jsem ho neuměla dát dohromady. Ale zdá se mi pořád zajímavej. Místy jsem až sama sebe překvapila, jaký že jsem to měla nápad.
Jsem šťastná.

Dnes horká linka s AU, protože potřebujeme pressovar, jsme závisláci. V sedm ráno I. musí mít dvě ristretta. Minule jsme kvůli tomu ještě rozespalí běhali do kavárny, nebo trpěli. Kryštof s Monikou nám jedno nespresso obratem našli na inzerát. Skvělý. Vidím to tak, že za kafe hodně ušetříme.

4 komentáře:

  1. Před 20 lety jsem si vezla (co by instruktorka )na školu v přírodě obrovský překapávač na kávu.Každý se mi smál.Ale pro mě to bylo základní vybavení.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak chápu...káva...to nejlepší, jak čelit přívalu nového dne:-)

    OdpovědětVymazat