Už je zase po půlnoci!

Nevím, jestli se to děje jenom mně, ale největší mailová přestřelka často nastane kolem desáté, jedenácté večer ... a to se to pak jde spát s hlavou plnou starostí!
Píšu, vlastně pořád pracuju, ale nikdo mě neplatí.
Jsou takový mezidobí, je potřeba s tím počítat.
Jako kulisa mi běží Eurosport a skoky na lyžích. Včera skončila biatlonová sezóna, to mi bude chybět. Každej závod jsem viděla aspoň třikrát (jednou live a pak jako kulisu k jiným činnostem).
... tak nevím, jestli mám přihodit další polínko do mailovýho ohně, nebo moudře mlčet.
Resp. unaveně mlčet. Moudrosti v tom není ani zrno.
Amanda už na mě čeká v posteli.
 
... no jo, tak ještě jednou dokola.
Bohužel v naší branži se hrozně přehání a lže.
Často vůbec nejde zjistit, kdo koho očkuje. Nepatřím do žádný party, ráda zkouším pracovat s novými lidmi i producenty. Nikomu jsem se neupsala, nikdo mě nepase.
Občas se o sobě dozvídám takový věci, že bych si ruku nepodala.
Důležitý pro mě je jen jedno: vytvářet takový podmínky, aby kolegové se mnou a Magdalénou rádi pracovali. A to se snad daří. U mnoha projektů tomu tak není.
 
... už neodepíšu.
Dobrou!
 
 

6 komentářů:

  1. Tak ja dneska mela pulnocni mailovou prestrelku. A ta byla tak vyzivna, ze uz jsem si vzteky pobrecela,posledni mail radsi ani neotevrela a ted mam pocit, ze dneska asi neusnu, protoze mam pocit totalni marnosti!
    Kazdopadne dik za clanek, i kdyz je smutnej, tak me potesil, ze v tom nejsem sama. At je lip!
    A. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel,jsme závistivý národ,ale pro mne jste Lucie jednička na celé čáře,Ať se daří.Alibabka

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry den,zeny...mam oproti Vam uplne obycejnou praci,ale starosti mam stejne,trapi me jak jsou lide zli,nevrli,naladovi,posmevacni...nekdy si pripadam jak nemocna slepice na hrade..Hezke dny .JP

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi otrokem toho, koho nenávidíš.
    Jak pravdivé, jak prosté.
    Jak těžké se tím řídit, když srdce a duše bolí...

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám pocit.ze nikdo nikomu nic hezkého nepřeje. Někdy je mi to jedno. Jindy bych probrecela celý den. Přeju vám Lucie hezkou a placenou práci protože ta těší i nás .

    OdpovědětVymazat
  6. Sú chvíle, keď niektoré vzťahy treba rázne ukončiť. Pred niekoľkými rokmi som povedala svojej naj naj kamoške, musím si už od teba oddýchnuť. Po 3 rokoch sme sa náhodou stretli a spýtala sa ma, že prečo? Ja som povedala, práve pre toto. Pomaly už nebude s kým ísť na kávu a pokecať. Prajem pekný deň a krajšie mailovanie.

    OdpovědětVymazat