Anděl Páně 2

Vyrazili jsme do kina i s oběma babičkami, když je to rodinná pohádka.
Na první díl to sice nemá, příběh je proti němu chuďoučký, ale hezký to je. Vánoční. Pohodový. Vtipný. Mirka S. sice psala, že to je lepší než jednička, ale to asi proto, že je scenárista Marek E. její velký oblíbenec. Psát scénář Jarchovský, tak mu dá mínus třicet procent.
To jsou takové kritické hrátky v tom našem oboru. Na oblíbené a neoblíbené.

Ale nám to k vylepšení nálady stačilo.
Haleluja!


P.S. Je to spíš pohádka pro dospělé. Přítomné děti se místy nudily. Určitě to není pro úplně malé děti.

7 komentářů:

  1. Ty jo, a my jsme byli obklopeni hromadou dětí, a mělo to o to větší kouzlo, páč v některých místech se smála děcka, v jiných rodiče (a děcka teda taky, protože se smáli rodiče, že jo...) A bylo to pro mrňousy tak silné, že někteří i plakali, když Aničku dávali na ten hák... Já bych řekla, že to funguje na celé věkové spektrum. A jsem nadšena, lapena a prosycena vánoční atmosférou. Neporovnávám jestli jednička nebo dvojka, líbilo se mi oboje... P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vida, jak je to různý. U nás se děti ani moc nesmály, neplakal nikdo a pořád chodily po sále a věnovaly se jiným věcem než filmu :)

      Vymazat
    2. Tak u nás se Tomík vrtěl, ale koukal a bavil se ... a my s ním - nikdo po kině nechodil, ale řekla bych, že to bylo tím, že tam byly děti tak od 1. třídy výš ... a doma jsme s mužem řešili, jestli to je "prodejné" do zahraničí - podle nás asi ne, nějak si neumíme představit, že by to více věřící překousli ... a myslím, že je to škoda - udělat si srandu nikdy nezaškodí :-)

      Vymazat
  2. My jdeme s dcerou zítra! To jsme si nemohly nechat ujít!! Zdá se, že to má dcera teď představeními nabité. Ve čt Marry Poppins (divadlo), v ne Anděl Páně (kino), v po Lucie Bílá (koncert) :-) To bude tím, že má i narozeniny a tak jsme si ty dary rozdělili a chodíme s ní jednotlivě všude možně (babička, já, otec) :-))) Už se moc těším!

    OdpovědětVymazat
  3. A já se divila, že paní S. je nějak rozdavačná :-). Těším se, Trojan a Dvořák jsou prima dvojka.

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie, mám z toho stejný pocit jako vy. Bylo to skvělé, to neříkám, ale jednička se mi líbila víc. Mějte se Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Lucie, mám z toho stejný pocit jako vy. Bylo to skvělé, to neříkám, ale jednička se mi líbila víc. Mějte se Petra

    OdpovědětVymazat