Tip na designové doplňky v severském stylu

 
Nedávno jsem na netu objevila webovky a e-shop ing. arch. Kamily Gebauerové a byla jsem nadšena!
Koupila jsem si u ní pár věcí, i tyhle světýlka za dvě stovky (na baterii, takže nemusíte hledat nejbližší zásuvku) a pár dalších věcí. Byla jsem nadšena z kvality a ceny, protože tahle dáma prodává za zlomek ceny než jiní prodejci severského designu (teď nemyslím Ikeu, ale ty předražené Nordicy apod.).

Proto sem dávám odkaz do jejího shopu  Archintka, a taky na její web. Mám vždycky radost, když objevím někoho, kdo se necpe dopředu jak buldozer a dává si záležet na kvalitě. Koukněte, určitě budete taky nadšení.
 
Jen upozorňuju, že paní architektku osobně ani zprostředkovaně neznám.
Jenom se mi to líbí.
A to stačí, ne?
 
 

15 komentářů:

  1. Presne. Predrazene Nordicy a Belly :) to, ze maji marzi 250 % je jedna vec, ale ze to nekdo koupi,to je uplnej mazec:) Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Kamču znam z jejiho blogu, ktery uz delsi dobu pise. Zrovna dnes jsem byla u ni v e-shopu a padla mi celist z krasnych svetel a hlavne te priznive ceny. Premyslim, kam je doma protlacim.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry vecer, moc Vas zdravim. Strasne rada chodim na Vas blog, diky za nej.
    Mela bych na Vas dotaz, ktery se sice netyka dnesniho prispevku, ale Vasi osoby hodne, vzhledem k vasni, kterou mate pro stare vanocni ozdoby. Nezjistila jste, prosim, alespon priblizne, stari ozdob, ktere jsou omotany temi starymi tenouckymi dratky? Tusim, ze jste je mela s kuratkem? Mam hodne podobne a docela by me zajimalo, co mam za poklad, beru Vas uz jako znalce :)
    Dekuji a preji vse dobre. Katka


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, odborník nejsem, ale tahle ozdoba by měla být stará kolem 100 let. Tomu drátku se říká údajně leonská nit. Ale berte to s rezervou, pořád hledám přesné materiály, abych se o tom dozvěděla víc. Díky za pochvalu!

      Vymazat
    2. Dekuju, to je uzasne, vubec se nedivim, ze Vas ty ozdoby tak okouzlily. Mam husi kuzi, kdyz si uvedomim, ze neco tak krehkeho prezilo tolik let...

      Vymazat
  4. Moc díky za tip, Lucie, jdu objednat minimálně ta světýlka.

    OdpovědětVymazat
  5. Áno, tie slová - kvalita a buldozér, vystihli ste to presne ;) mám pocit, že v blogosfére sú kritiky nordicov skoro tabu :D osobne som bola veľmi prekvapená tou nekvalitou, už nenakupujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte pravdu - někde nesmite napsat,že ty věci jsou předražené. Hned z vas udělají závistivce nejtěžšiho kalibru :-(.

      Vymazat
  6. Takové odkazy , prosím, častěji. Zrovna dneska jsem si říkala , že bych si mohla koupit nějaké ty svítící koule.Teda taky mě napadlo, že bych si koupila i stromek:))

    OdpovědětVymazat
  7. Ajé, než já se rozhoupu, tak u světelných koupí stojí, že budou za 21 dní :-))
    Nonic, mám doma hodně svíček, tak bych mohla zdělat je.

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, díky za bezva tip ;) jdu si udělat radost ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Světelné koule mně také okouzlily. Ihned jsem je objednala a obratem uhradila. Později mně došlo upozornění, že zboží v listopadu není na skladě a do Vánoc nebude. Respektovala jsem to. Koule dorazily až nyní, ale k mému zklamání nemají inzerovaných 1,80 cm, ale jen 1,10 cm. Trošku zklamání.

    OdpovědětVymazat