O Silvestru už mám jasno

Předbíhám v čase, já vím.
Je ale nejvyšší čas si sehnat ubytování na Silvestra, aby člověk neplatil horentní sumu za ubytování a vybral si takové, které se mu opravdu líbí. Takže jsme si přes Airbnb zabukovali pětidenní pobyt v Budapešti, v úplném centru, ve starém pavlačovém domě. Byt tentokrát není tak free jako v Berlíně, protože s sebou bereme i babičku (která ve svých 84 letech sice free je, ale přece jenom ji nechceme nechat spát na zemi. Dost na tom, že bude muset vyjít čtyři patra bez výtahu.)
 
Ale i tak byt naše představy splňuje. Hlavně cenově. Trochu si myslím, že jsme si ho zarezervovali dřív, než slečna stihla zvýšit silvestrovskou taxu. Dny kolem Nového roku jsou totiž 2-3x dražší, než za které majitel pronajímá po zbytek roku.
 
Vzhledem k tomu, že si nedáváme vánoční dárky, ale novoroční, tak máme nakoupeno!
 




/zdroj airbnb/
 

2 komentáře:

  1. Hmm, tak to je super dárek. Takové já bych mohla, ale přece jen ty naše dětičky jsou ještě malé.

    OdpovědětVymazat
  2. Budapešť je boží! Byli jsme před 14 dny a byla jsem moc překvapená, jak je to hezké a různorodé místo. Jinak se mi líbí, že k Silvestru máte vztah, já totiž nulový a někdy mě to mrzí. Teď jste mě ale inspirovala pojmout to trochu jinak, než tradičně a udělat si hezký konec roku. Děkuju :)

    OdpovědětVymazat