Seznamte se: jsem váš klitoris

Poslední dobou mi nezbývá skoro žádný čas na čtení, resp. jsem večer tak unavená, že nedokážu přijímat cizí myšlenky. Ale aspoň něco:
V Respektu zajímavý článek o ženské sexualitě, většina z nás prý netuší, jak DOOPRAVDY vypadá klitoris. Tak se na něj mrkněte :)
https://www.bookdepository.com/ jsem si objednala knihu Tiny, fascinují mě malé a ještě menší stavby, a úpravy interiérů těchto prostorů. Pokud chcete knihu ze zahraničí, tenhle zásilkový server je jako jeden z mála bez poštovného! A mívá velké slevy, rozhodně se vyplatí kupovat přes něj.
A pak Kundera: asi před rokem jsem tyto dvě knížky dražila, ale nevydražila, protože se vyšplhaly do několikatisícové výšky. Naštěstí Život je jinde vyšel po třiceti letech teď česky i u nás (dřív jen u Škvoreckých v ´68 Publishers) a Knihu smíchu a zapomnění mi půjčila kamarádka.
O Život je jinde se strhla bitva jako o život, zejména někteří čeští rádoby literární kritici ho strhali jak ruličku toaletního papíru. Což nechápu. Přečtou si Kunderu a zjistí, že je to Kundera. Tak ať ho nečtou. Já byla spokojená. Miluju, když se v knize rozebírají detaily ze života, na které já bych nikdy nepřišla. Naplňuje mě to a rozvíjí.




 To je on, mého srdce šampion!
 





6 komentářů:

  1. Dala byste prosím znovu odkaz na stránku, odkud objednáváte knihy? Když zadám booking.com, vyjíždějí mně hotely. díky, R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky! Díky za upozornění, překlikla jsem se, už je to tam správně.

      Vymazat
  2. TINY SI PRIPÍNAM, SÚ TO TIE MALÉ OBYDLIA, OčAKÁVAM, žE SI NA DVORE NIEčO TAKÉ Z PALIET S MUžOM VYBUDUJEME, TIEž MA TO FASCINUJE.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...aj dievčenská tvár a neha...:-)

      Vymazat
  3. Ač v poslední době spíše knihy píši než-li čtu...moc děkuji za typ. Krásné dny. Věrka

    OdpovědětVymazat