Olympiáda

Poslední dny spím v obýváku na gauči, abych v noci mohla pohodlně sledovat olympiádu. Viděla jsem live všechny naše medaile! Dneska přijela moje mami, jsme samy, a taky budeme ponocovat. Ona je ještě mnohem větší fanoušek než já, sleduje spoustu sportů.



Tento týden skoro nepíšu, jen dotahuju resty.
Tak třeba jsem jezdila půl roku s propadlým techničákem, ale dobrý, na druhej pokus mi technickou dali. V předsíni nám visej na věšácích ještě zimní věci, ty vytřídím zítra. A taky si chci upravit obočí a nalakovat nehty na nohou. Prostě titěrnosti, který pořád odkládám, ale teď nastal jejich čas!

I. je se Stelou na víkendu Jizerských draků, což jsou (většinou už bývalí) basketbalisti. Jezdí už takhle spolu dvacet let. Jen chlapi a děti. Nikdy jsem pořádně nevěděla, co se tam děje, protože děti měly zakázáno o tom před maminkami mluvit. A vydržely to! Takže až po letech jsem se od Kryštofa dozvěděla, že často spal na lavici v hospodě a taky několikrát svého otce v noci marně hledal. Teď jezdí Stela, ale už se to taky obrátilo. Místo, abych nakázala svému muži, že ji má hlídat, tak prosím ji, ať tatínka sleduje, aby se nezpil do němoty.
Nicméně zatím vždycky všichni všechno přežili.
Když jedou někam s dětmi ženy, mají tendenci všechno příšerně přeorganizovávat.
Párkrát jsem se něčeho podobnýho zúčastnila, ale ani mě, ani Stelu, to nebavilo.
Dokonce jsme musely soutěžit!

Tak čao, já už zase musím k obrazovce!

8 komentářů:

  1. Po několika letech mám konečně období, kdy mám čas na titěrnosti a jsem z toho úplně vedle.

    OdpovědětVymazat
  2. To jako fakt? Nechce se mi věřit, že Vás baví dívat se na něco takového jako je tohle???
    https://www.sport.cz/loh/atletika/clanek/804533-semenyaova-se-priblizila-rekordu-kratochvilove-ma-ale-zavodit-se-zenami.html#hp-sez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jako fakt. Ale kdo to nesleduje s vášní, tak právě vytáhne jeden článek, kterej se týká jednoho závodu a jednoho člověka. To nechápu zase já.

      Vymazat
    2. Buďte ráda, aspoň se máte k čemu kriticky vyjádřit, můžete se vymezit a ohradit. Prima, ne. Každý má nějakého koníčka.
      Adresa

      Vymazat
    3. ...redakce na předchozí anonym
      Adresa

      Vymazat
  3. No já jen, že už dávno to není o sportovních výkonech, ale o tom, kdo toho "sezobe" víc... A jestli tohle je účastník ženského závodu, tak já si musím jít nechat vyměnit doklady, protože jsem muž :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou, dnes jsem to ukazoval dcerám. A ta nová generace to bere jinak. Prý - když se cítí jako žena, tak proč by neběžel/la za ženy, vůbec v tom nevidí problém. Asi jsme moc konzervy.
      Jinak, začínám zjišťovat, že mě tenhle blog fakt baví. I když jsem byla poměrně dost kritická k určitým příspěvkům, teď mě to fakt baví a chci autorku chválit. Super mini postřehy. Děkuji za příjemné čtení, které mě často nutí k zamyšlení.
      Hanka

      Vymazat
    2. Jojo, taky vidim v nove generaci naději. Snad jim to vydrží.
      Adresa

      Vymazat