Ach, ty letní noci

Včera jsem dostala zajímavý dopis od zdravotních sestřiček, které čtou můj blog (většinou na noční službě), a když se tam pár dnů nic neobjeví, tak jim to kazí náladu, protože jsou na zaselucii závislé. Prosily mě, abych každý den napsala aspoň dva řádky, např. že je noc, já píšu a doma máme binec. Že je to tak nějak uklidní.
To mě pobavilo, protože těmhle postům o ničem se snažím vyhýbat. Říkám si, že to nemůže nikoho zajímat. Ale tenhle týden mám opravdu (hlavně mentální) honičku, tak napíšu jen to, že sedíme dlouho do noci na terase a že je to prima.
Zítra už se snad vzmůžu na nějaké téma.
Zdravím do Motola!







12 komentářů:

  1. Nejen zdravotní sestřičky jsou na vás závislé,já také.Od té doby, co mi zemřel partner si nemám s kým popovídat a vy mi to tak nějak nahrazujete.Díky

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Luci,i já jsem už několik let závislák.Našla jsem vás přes
    Kralupský útulek,kde jste si adoptovali Cherrynku.Posílám jí pohlazení.
    Přeji krásný den a nejen ten dnešní a děkuji,že jste......
    Stáňa

    OdpovědětVymazat
  3. Lucie, ale ta důležitá věta že máte doma bordel!!!Ta je pro nás klíčová, teda aspoň pro mě :D Nesnáším uklizené blogy a ten váš je přesně tak opravdový jak potřebuju, žádný zástěrky a focení jen holého aranžmá, prostě živo (zvířata, bordel, vařící muž a bordel na lince, krásné bydlení, inteligentní Lucie - žádná dámička, normální ženská!!!Já vám za to děkuju!
    V mnoha věcech s vámi nesouhlasím, ale i přesto vás mám hodně ráda, lidsky mi to vynahrazujete, názory pak neřeším. Mám to tak i v reálným životě, mám super kolegyni v práci, v čem se neshodneme - to neřešíme a je to super.
    Děkuju že jste tady!
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  4. Inteligentná Lucia fotí doma bordel, ktorý obsahuje stopy života inteligentných, tvorivých, originálnych, ľudí so záujmami....ale ja mám doma ,,autistický,, bordel, z toho by bolo na fotkách úzko, smutno až morbídne... lebo obsahuje stopy s obsažnosťou, ktorá zaznamenáva ako s vecami zachádzajú, ako im práve je a kam ich záujem smeruje, často deštrukčne ...a preto radšej dávam prednosť foteniu toho, ako to zvládam, premáham, pretváram na pekné...možno(dúfam) s pozitívnym odkazom(?)
    Lucia je fajn v tom, že je (ne)všedne upokojujúco normálna:-)
    A láskavá, aj vtedy keď je kritická.
    A Milenku mám (práve preto) rada!

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, i mě civilnost, která z Vašeho blogu přímo stříká, strašně baví... Uklizené blogy mi spouští depresi, jak jsem nemožná. A u Vás kromě bordelu vždycky najdu skvělý tip na knihu (naposledy Doležel) či film (naposledy Eva Nová), které bych jinak propásla a byla by to škoda. Takže, díky Zasetalucie!

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, sice nejsem zdravotní sestřička, ale připojuji se k petici za denní posty.
    Děkuji ☀

    OdpovědětVymazat
  7. Uklizeno maji doma jen lidi bez fantazie. A pokud , jak rikal nas profesor, najdete vse co hledate, neni to bordel, ale tvurci neporadek. A lidi, co povznaseji uklizeni na zivotni filozofii nesnasim. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dovolím si nesouhlasit. Mám fantazii bujnou až až, ale právě uklizené prostředí doma, nepřeplněné prostory a nezaskládané čisté plochy mi ji dovolí spustit naplno. Takže takový ultimativní soud pořádkumilovných je trochu krátkozraký, ostatně jako každý takový soud. Ať si každý žije, jak je mu dobře, v pořádku či bez něj. Lucie, Váš blog mám jako další v řadě taky moc ráda, jste prostě fajn, cítím se u Vás jako na moc milé návštěvě a za to děkuji. Vera

      Vymazat
    2. Také mám ráda uklizené prostředí kolem sebe, je to pro mne zklidňující :o)a myslím si, že jsem tvůrčí až až. Avšak řídím se tím, že každý si to své DOMA vytváří podle svého naturelu. Mně by se prostě v nepořádku dobře nežilo.
      Alena

      Vymazat
  8. Lucko, jen tak dál!
    Užívejte zbytek prázdnin.
    K.

    OdpovědětVymazat
  9. Dnes jsem se vrátila z nemocnice,internet jsem si zakázala,hororů bylo v poslednich dnech dost. jenom váš blog jsem si dovolila jako milý vtipný a normální. na seriály se nedívám a nikdy jsem žádný váš dil neviděla, ale až napíšete knížku třeba fejetonů nebo sloupků tak vlítnu do knihkupectví mezi prvními. moc se omlouvám za písemný projev mé - dosud nevycvičené- levé ruky.eva

    OdpovědětVymazat
  10. Milé dámy, vy jste mi udělaly obrovskou radost! Děkuju za vaše příběhy, moc si toho vážím!

    OdpovědětVymazat