Bez fotky

Moc věcí, zážitků, moc všeho.
Málo času psát.
Našli jsme peněženku s občankou, řidičákem, platebníma kartama a spoustou jinejch věcí - přes vizitku tatéra jsme našli majitele - a vrátili ji, samozřejmě.
Dnes mi zčernala obrazovka u mého milovaného ntb vaio. To už je totálka. Já ty počítače vždycky úplně vysaju. Jako femme fatale likviduje chlapy, tak já notebooky.
Taky bych chtěla být femme fatale, ale to už asi nedoženu.
Teď mám provizorku pc lenovo, ale nemiluju ho. A není tu dírka, do který bych strčila paměťovou kartu z foťáku, aby mi do pc nalezly fotky. Takže nevím, jak to budu dělat.

Stela už dnes přinesla výzo. Docela fajn. Průměr.
Byla třetí v foto soutěži kapely Slza, vyhrála mobil za pět tisíc. Zírám.

Doma Kryštof s Monikou.
Je to hezký.
Ale v pondělí ráno už zase odlétají. 
Mají teď křídla.

Koukám v ČT art na Honzu Nedvěda, TKM. To je teda totální retro!
Konec telegramu.

Mimochodem - pamatujete si ještě někdo na telegramy?
Jednou jsem poslala svýmu klukovi telegram, že ho miluju.
Pak jsem to ještě poslala za rok druhýmu.
A ty dva si to mezi sebou řekli.
:)


18 komentářů:

  1. Když u nás večer zazvonil pošťák a zavolal nahoru do okna telegram-moje máti se chytila za srdce a řekla-a sakra.....Vždycky to znamenalo špatnou zprávu. Když jsem porodila první dítě-tchýně byla zrovna v lázních, tak jí manžel poslal telegram-máme Jonáška míry, váhy.....a paní vrátná to při večeři četla do rozhlasu:) Babička slzela, babky tleskaly-americký slaďák hadra:) Jonášek má už 24let, ale pořád se na to vzpomíná.Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásné. Já mám také telegramy spojené se špatnými zprávami.

      Vymazat
  2. Neměli jsme telefon a taťka nás vždycky posílal na poštu poslat babičce telegram, že v sobotu přijedeme :-) Nikdy se nám se ségrou nechtělo... Úplně jsem na to zapomněla, díky!
    I.

    OdpovědětVymazat
  3. Jako jediný ve vsi jsme měli telefon a z pošty ty telegramy volali k nám s prosbou, jestli bychom je nešli vyřídit. Narození dítě bylo ještě v pohodě, většinou to ale byly mnohem horší věci...

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Nedvěd/TKM byl fakt hustej! Ty úbory a účesy a hlavně výrazy obličejů v publiku. Mně tahle parta nebrala ani v mládí. Ale atmosféra pořadu mně úplně vrátila do doby, kdy mi bylo dvacet. To bylo hezký.
    Ráda čtu Váš blog. Mějte se hezky. Martina Bartošová

    OdpovědětVymazat
  5. Když se mi narodila Maruška, poslali mi gratulační telegram kolegové z práce. Když se narodila Františka, poslali taky telegram, ale pošta z něj udělala esemesku... :-( Když jsem se narodila já, poslal táta babičce s dědou z Liberce do Slanýho poštovního holuba (měli ho za tím účelem týden na balkóně). :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Včera jsme měli malé setkání před prázdninami a v hospodě, kde jsme byli běžela tv, zrovna dávali Sanitku a pak Bakaláře. Milá kulisa a ty úvodní písničky člověk nezapomene. Telegram jsem asi nikdy neposílala a nepamatuji se, že bychom dostali.
    A poštovní holub, to je pro mne stejně nepochopitelné jako let letadla:) Jedna záhada větší než druhá.

    OdpovědětVymazat
  7. Lucie, tohle znáte?
    Pro mě šílená melancholie...
    https://www.youtube.com/watch?v=brV-yZneByY

    OdpovědětVymazat
  8. Na pametovou kartu se da poridit takova vecicka, kterou zapojite stejne jako flashku, akorat je na jejim jednom ko ci otvor na pametovou kartu. Bude to stat max. dve stovky rekla bych, tak po tom mrknete). Napriklad http://m.heureka.cz/ctecky-pametovych-karet/trust-cr-1350/

    OdpovědětVymazat
  9. Nám s kamarádkou bylo asi sedmnáct (cca rok 1992), vedly jsme oddíl a poslaly jsme z pošty telegram do Orlických hor spřátelenému pánovi, aby nám v chatě zapnul topení jako obvykle, že přijedeme. S dětmi. A na místě nic. A v chatě toho pána pode dveřmi ležel náš telegram. Pán byl zrovna v Praze...

    Takže jsme neměli nejen puštěné topení, ale ani klíče od chaty a narvali jsme se na noc do srubu, který sloužil jako sklad. Druhý den ráno se nám povedlo jedno okno chaty zvenku otevřít a lezli jsme celý víkend dovnitř a ven oknem...
    Pak už jsem nikam telegram neposílala.

    OdpovědětVymazat
  10. Osudové bytostné spojenie s počítačom...a ten chudáčik nemilovaný...
    Stela je super!

    OdpovědětVymazat
  11. Telegram pamatuju, ale nikdy jsem ho neposílala.

    OdpovědětVymazat
  12. A jak dlouho vám ten počítač sloužil? Taky mám totiž permanentně hrůzu, že mně odejde pracovní ntb, neboť běží skoro pořád. Tak teď si říkám, jestli váš článek není osudové znamení rychle pořídit nový, když mně tahle myšlenka běhá hlavou už delší dobu. R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já průběžně píšu na několika, ale vaio jsem měla jako lásku - několikrát po generálce. Opravdu doporučuju mít aspoň něco vyhlídnutýho, co si pak koupíte, protože začít hledat novej stroj a vzít z nouze hned první, se mi nikdy nevyplatilo.

      Vymazat
  13. Já jsem zvědavá, co letos dostala paní učitelka!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuju všem za nádherný story!!!!!!!

    OdpovědětVymazat