Zas o něco chytřejší


Stela: "Mami, pojď se mnou do déemka, potřebuju si tam udělat pár svočů."
Já: "Co že si tam potřebuješ udělat?"

Opravdu jsem netušila, že když si načmáráte na ruku pár odstínů rtěnky, stínů (možná i balakrylu?), tak se tomu říká swatches. Už se ani nenamáhám průkopničit v oblasti kosmetiky. Když potřebuju krém, rtěnku, řasenku nebo něco, co mi zaplácne díry v obličeji, Stela mi to vysvočuje a koupí.
Mít dceru je prostě fajn. 
Od Kryštofa jsem se o mužském světě nedozvěděla vůbec nic navíc, než jsem věděla už předtím, než jsem měla syna (třeba už víc toho ty chlapi nemaj).

Z celé drogerie a kosmetiky už se specializuju jen fleky. Neúspěšně.
Ačkoli reklama tvrdí, že všechny jdou vyprat se zázračným přípravkem na čtyřicítku, mně nepustily ani na devadesát pětku. Co jsme to jenom za rodinu, takový fleky?!




11 komentářů:

  1. Luci, jestli tě to uklidní, taky máme na prádle spoustu fleků, co nic nevypere... :-( Ivča

    OdpovědětVymazat
  2. Jar. Obyčejný jar před praním. A jsme úplně bez fleků

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli mate na mysli zazracny pripravek Vanish tak jsem si vsimla, ze v reklame co ted davaji u nas na Slovensku a chlubi se s bilym a jeste belejsim trickem je malym pismem napsano: bile tricko 100% polyester...takze je jasny, ze flek z bavlneneho trika to nevypere!!Proste jak oblafnout zakaznika...

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem mozna tupa. Ty vzorky znamenaj jeste neco jinyho nez vzorky? Ma to smysl nebo dokonce hlubsi smysl? Ja jen ze az to dorazi i k nam, nechci byt za stupida.Ja si vzdycky v deemku svocnu celej oblicej ( ted mi slovnik automaticky napsal oblitej - asi vi vic nez ja). Milujeme DM. Jana&comp.

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Ano, Veru, přiznávám se ke zcizení vašeho nápadu. Děkuji za inspiraci!!!!

      Vymazat
  6. Na fleky jedině žlučové mýdlo! (v Dmku ho mají ;-)).
    zuzka

    OdpovědětVymazat
  7. Žlučové mýdlo potvrzuji, používala jsem u obou dětí látkové pleny a po obou dětech jsou jako nové, takže musí to vyprat vážně všechno :-D Nejlepší je kostka z DM, klasický tvar mýdla, stojí to snad dvacku a vypere se vše ;-)
    Vendula

    OdpovědětVymazat
  8. Netušila jsem, že u toho swatchuje, ale kosmetiku mi nakupuje taky. Já jen líně hlásím, co potřebuji nebo bych chtěla. Kolikrát už jsem si říkala, jestli to není začátek konce - fakt se nechci přestat snažit být krásná, elegantní a věčně mladá.Ale věk holek je taky stejnej, tak zřejmě jsme v normálu :-)
    Opožděné díky za tohle zjištění :-)
    Zdeňka

    OdpovědětVymazat
  9. Jestli si chcete ověřit dvojí kvalitu prací prostředků vyzkoušejte Ariel Professional. Je jedno jestli gel nebo prášek. Je to neskutečný rozdíl.

    OdpovědětVymazat