Stela má pokoj (a my konečně taky)

Nové proměny bydlení (červnové číslo, které je zrovna na stáncích) otiskly proměnu Stelina pokoje.
Od prvního návrhu po poslední detail realizace uplynul zhruba rok. Spolupráce s designérkou Sašou Dýckovou byla příjemná, nikdo jsme nikam nespěchali a pak to najednou bylo.
Stely vkus je jiný než náš (resp. můj), to všechno v doprovodném článku popisuju. Nicméně její pokoj je fakt oáza a já bych to nikdy takhle do kupy nedala, protože bych neuměla sesynchronizovat všechny ty fáze a řemeslníky.
Velký dík Saše a NPB!





3 komentáře:

  1. Jé, prima!
    A ten název článku mě pobavil.

    OdpovědětVymazat
  2. Aj mne sa páči, aj industriál stolička, čo si Stela dokúpila, doporučujem ovčiu kožušinku z Ikea, mám sivú a periem ju na ručnom praní v pračke.
    Nemôžem sa dostať na svoj blog, tak ti odpoviem tu.
    Palubky boli nové, nenatierané ničím, použili sme to čo na osb dosky hore, osmo vosky, dľa rady architekta.Muž ich riedi transparentným voskom.Biely je dekoratívny, sivý v kúpeľniach bol na dlážky.
    Riedený vytvára lazúru, teda nie úplne biely povrch ako farba.To nám vyhovuje aj hore na osb doskách, ale povrch je plne ošetrený.Na nábytok sme používali moridlá z Ikea a truhlicu a bedničku sme voskovali po prebrúsení a po penetrovaní proti škodcom, to boli už staré kusy a nedala by som ich bez toho do domu plného dreva. Tak isto bočnica, prebrúsená, penetrovaná, transparentný vosk.
    Ja vždy vyvaľujem oči na tie lazúry a patiny v Prístave:-) To by bolo, keby ti s tým pomohli tí chlapci!

    OdpovědětVymazat
  3. On se vkus podle mě dost vyvíjí... když si vzpomenu, co se mi líbilo v její věku... ke spoustě věcem musí člověk prostě dojít časem
    Vidím v tom čistotu a jednoduchost bez kudrlinek a to je rozhodně dobrý start!
    Stela to má moc hezký! :-)

    OdpovědětVymazat