Pod postelí

Jo, jo, takhle vypadá realita. Bohužel.

Dnes pokračuju v natírání, stále není hotovo.
Nejhorší jsou ty šprušle, to je strašlivý piplání.
Muž a Stela se hádají o sporák, každej si chce uvařit něco jinýho a nikdo nechce uklidit bordel.
Zavřu se a natírám si.
Pak poprosím svýho muže, aby mě z tý pod postele aspoň vytáhnul, když už mi nepomůže natírat. Nechce. Ale počká si, jak vylezu sama. Laňka. A to je jeho profesí natírání. Je takovej vrchní natěrač, kontroluje, jak natíraj jiný. A sám to asi moc neumí.

Dneska spousta povinností, ještě jsem neskončila, ale stejně nestihnu všechno.
Vybrán mladý herec - coby syn Pátka alias Čtvrtníčka. Shodli jsme se na něm všichni. Nebyl to favorit a vůbec není známej. Naučenej text ke kamerovkám mu byl k ničemu, protože pan Čtvrtníček i Kateřina H. improvizovali přímo neskutečně. A on to ustál.
Miluju, když někdo překvapí.

Zítra bude hezkej den.
Jdu na návštěvu ke slečně herečce.
A ještě předtím mám tajný rande. Ví o něm jen můj muž. Bojí se, že se zamiluju. Já se taky bojím. Protože jestli jo, tak nás to finančně zruinuje. Ale musím ho aspoň vidět!


24 komentářů:

  1. Rande s domem? Hmmm tak to i to zamilování hrozí...nebo že by něco jiného? Ta ležící kompozice na fotce je skvělá, i s tou ukázkou propadajících se šprušplí či jak jsi to nazvala. Já měla doma malíře pokojů a hádej kdo maloval a kdo pak hodnotil případné kocoury? Moc Vás zdravím všechny u Vás doma! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rande s bytem nakonec naštěstí nedopadlo. Teda snad. Protože trochu na něj myslím pořád!

      Vymazat
  2. Lucie já to říkám pořád ti dva pan Čtvrtníček a paní Kateřina jsou jedničkami v seriálu.Jinak jste dobrá,to já bych nezvládla,myslím to natírání.Alibabka

    OdpovědětVymazat
  3. Tá posteľ je natretá-napatinovaná skvele, ako od vašich pánov zo seriálu, čo robili tú krásnu scénu, najmä hospodu.
    Poloha, z ktorej by som sama tiež nevstala. A nakoniec si vstala.Laňka, to dáme, ak treba:-)
    Paráda: mladý herec, návšteva, rande (pozor na bielu farbu vo vlasoch, ušiach...), kuchárska dvojka, šrumec....:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo! Až budu bez práce, půjdu do výroby chlapům pomáhat. Zdravím na Slovensko!

      Vymazat
  4. Tak podobným stylem jsem si minulý týden o dovolené natřela starou krásnou skříň,možná maličko víc bílé,ale opravdu jen maličko.Moc se mi to líbí.Ještě teď mám na prostředníčku pravé ruky prasklý puchýř od štětce.Manželova slova,když to viděl-"No to vypadá strašně" :-(.Je ještě zvyklý,že nátěr musí být dokonalý,bez šmouh.Jsem ráda,že nejsem sama, komu se takto natřený nábytek líbí:-).Nepřipadá si totiž jako totální mimoň.( Teda jestli ten nátěr Vaší postele je konečný a nepůjde celý do čistě bílé barvy :-). )Přeji krásný den.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, mě tedy mrzí, že jsem se na Přístav nezačala dívat, páč mě hrozně naštvalo, že tehda skončily Svatby... Nedávno jsem si všimla, že se tam stejně postavy objevují, ale protože se O. zamilovala v Itálii, tak mě to mrzí o něco míň :-D. A tož jsem si vylila srdíčko a je mi líp. Super blog!

    Silva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvo, Svatby byly plánované na 1 rok vysílání, už bychom nevěděli, co psát. Jo - a bylo málo peněz na to ty svatby dělat, takže pak už by se jen pindalo u stolu. Zdravím!

      Vymazat
  6. Dobrý den, Lucie. Jste úžasně vtipná a moc se mi na Vás líbí, jak se umíte "shodit". Vaše fotografie mi připomíná můj včerejší zážitek, kdy se mi /jak jsem se domnívala/ zabouchly vchodové dveře a já po velkém přemýšlení jsem se pokusila vlézt do domu otevřeným okénkem na WC cca 40x40, na parapet jsem se pomocí zahradního křesla vydrápala a pak jsem zkroucená civěla dolů , kam bych to zvládla se dostat jen pokud bych skočila šipku a pokud bych se nešprajcla zadkem. Tak jsem zase slezla a doufala jsem, že moje ne úplně malé pozadí v rámu okna nikdo neviděl. Celá vzteklá jsem si řekla, že snad ty pitomé dveře vyrazím a když jsem se do dveří opřela, tak se otevřely, nebyly zacvaknuté. Ještě podotýkám, že je mi skoro 70. Moc Vás zdravím, ráda si chodím na Váš blog počíst. Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, Aleno, zdravím srdečně! Doufám, že budu ve vašem věku stejně fajn a fit jako vy!!! Díky, že jste mi napsala.

      Vymazat
  7. Líbí se mi že vrchní natěrači jsou všichni stejní. Raděj, ale už pomalu zapomněli jak se drží štětka

    OdpovědětVymazat
  8. Šprušle nikdo jinej nenatírá!!

    Na první pohled jsem nevěděla, jestli je pod postelí stela, anebo Lucie.

    A hádám, že rande je s koženou obří pohovkou!
    P.S. jestli má ta kožená obří pohovka šprušle, tak bych je už teda nenatírala :)

    OdpovědětVymazat
  9. To je fotka jak z místa činu :)
    Doufám Lucie, že žijete a natíráte dál.
    Jinak, šprušle jsou tuším ty kulaté prevíty kolem postele svisle, to vodorovně je rošt a ten snad natírat nebudete..., nebo jooo? A jakou barvou se bude pokračovat, tohle je podle plechovky z minulého příspěvku základ ne? Safra, to je nezodpovězených otázek, úplná detektívka! :D
    No, taky miluju barvy a štětec a toužím po speciálním natěračském oblečku, kamarádka si ho pořídila za 40,-Kč a je nadmíru spokojená a navíc je to prý ,,děsně sexy". Pokaždý si zničím hadry a i když jsou starý, je mi vždycky líto když je vyhazuju.
    A mě napadlo rande s nějakým psem.
    Krásný večer
    Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažila jsem se odpovědět dnešním příspěvkem. Taky toužím po oblečku!!!!

      Vymazat
  10. Mě tedy jen vrtá Lucko hlavou, proč si tu postel neotočíte, nenatíralo by se to líp ? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Včera jsem Vás viděla na hlaváku, už jsem k vám šla Vás pozdravit, ale pak mi to přišlo blbý (trochu mi došlo, že já Vás sice znám, ale vy mě ne) a tak AAAAHHHOOOJ.... Sjů

    OdpovědětVymazat
  12. Lucko, taky mě napadlo, proč jste si tu postel neotočila, já bych tam teda nelezla a navíc vím,že mě by taky nikdo nevytáhl.
    a Přístav mám moc ráda, Pátek fakt nemá chybu a K. taky ne.
    Krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
  13. Tak jsem se zase nechala nachytat, jela jsem na dovolenou do Prahy s tím že si vezmu prostě jenom hotel a nebo nějaký apartmán. No jak si myslíte že to jako dopadlo? Musela jsem volat na zámečnictví praha protože jsem někde v centru ztratila klíče. To nechcete zažít.

    OdpovědětVymazat