Boris

Boris Hybner | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy



foto: Mafra

Poprvé v životě se mi stalo, že nám uprostřed natáčení zemřel herec. Skvělý člověk, gentleman, showman, mim, pan Boris Hybner. Roli má napsanou na mnoho dílů dopředu, takže budeme muset čarovat. Přepisovat. Obvykle na to hrozně nadáváme, protože rozbijeme celý děj. Tentokrát to ale bolí doopravdy. Vyndávat ze scénářů jeho roli, jeho jméno ... celý den je mi z toho hrozně smutno.
Co nejdřív si zase pustím Klauny, ke kterým právě on napsal námět (příběh inspirovaný jeho osudem tu hraje Oldřich Kaiser).



7 komentářů:

  1. Je to moc smutné.Alibabka

    OdpovědětVymazat
  2. je mi to šíleně líto, je to smutné... tenkrát vyhrál tak obrovský boj...byl nadějí pro ostaní.... tak bych mu přála ještě roky života.... film Klauni jsou moje srdeční záležitost...

    OdpovědětVymazat
  3. Smutno je mi, film Klauni je úžasný a pan Hybner nejúžasnější. Velká ztráta.
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  4. Je mi to ľúto s úprimnou sústrasťou..., práve som nedávno opakovane pozerala jeho dokument aj so súvislosťou s Klaunami a moc mi pomohlo ako pravdivo sa o chorobe vyjadril...zomrel mladý...

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna jsem předevčírem koukala na 13.komnatu a obdivovala, jak se dokázal poprat s těžkou nemocí a ještě dodat lidem se stejnou diagnózou optimismus. Klaním se panu Borisi Hybnerovi a tleskám.
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  6. O víkendu (velikonočním) konečně čas shlédnout Klauni (nejde mi klávesa s tvrdým i...).Krásný film. Škoda, že Ti 3 kluci nebili (fakt mi nejde ipsilon...)schopni se přenést nad nad ti (:::) malichernosti-. Bili (nejde to tvrdý i) úžasní.

    OdpovědětVymazat