Barování


Trochu neplánovaně jsme se včera po dlouhé době vydali zase na Barování se Sandrou Novákovou a Filipem Rajmontem. Ještě jednou mockrát děkuju za vstupenky své milé čtenářce Maríně. Nemuseli jsme stát ani frontu, ani od pěti od rána klikat na web, jestli se tam předprodej už objeví.
Záměrně jsme ani nic nefotili, jen si užívali 4 hodin hudby a vtipných postřehů Filipa Rajmonta. Ten perlil jako vždycky. Tentokrát si vzal na mušku politiku (hlavně našeho prezidenta) a objevil se v generálské vojenské uniformě. Po půlnoci následoval jeho dokonale choreograficky zvládnutý striptýz a s hurónským smíchem se šlo domů.

Uvědomila jsem si, jak moc jsem nasáklá komercí, protože okamžitě odhaduju, kdo z těch talentovaných zpěváků a muzikantů má šanci prorazit. Holky můžou zpívat nádherně a čistě, ale ten ajfr, energii a charisma ... to nemá každá. Pak přijde stokilová Dannie, zazpívá soulově Adele, a všechny ty studovaný křehotinky strčí do rukávu.
Spravedlnost nehledej.

Škoda, že už neexistuje Noc s Andělem, protože tam by měli všichni šanci se předvíst. Dneska už takovej pořad není. Zato máme spoustu kriminálek.
Psát scénáře k Noci byla moje nejmilejší práce, kterou jsem kdy dělala.


8 komentářů:

  1. Noc s Andělem mi moc chybí!!!Byly to skvělé večery...

    OdpovědětVymazat
  2. Mě taky chybí,ale muselo by se to vysílat dříve.Já totiž usínám brzo.

    OdpovědětVymazat
  3. Noc s Andelem bylo moje mladi:-))))Nektery dily mam myslim jeste nekde nahrany na VHS. Byl to super porad.

    OdpovědětVymazat
  4. noc s andělem byla fakt super ..pavlína

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, kde ty noci jsou ... ale chybi, skoda jich.

    OdpovědětVymazat
  6. Možno sa ti život komplikuje starosťami a ťažkosťami, ale zároveň akoby aj zvrúcnel a ľudsky sa zohrial, čo potešuje....tak nech sa ti takto všetko na dobré obracia a máš radosti....:-)

    OdpovědětVymazat
  7. taktéž mé mládí, taky je mám nahrané na videokazetách :) skvělé sobotní večery a noci

    OdpovědětVymazat
  8. Noci s Andělem jsem měla moc ráda! Eva

    OdpovědětVymazat