TV



Muž odjel se Cherry na chalupu, aby tam zatopil a my zítra se Stelou a Amandou přijely do tepla. Pořád totiž lavírujeme s nějakými chorobami, včetně nastydnutí. Takže jet do 5° C se mi fakt nechce. Možná tam je 10° C. Ale jen možná.

Protože jsme samy, tak jsme se se Stelou dívaly na Prostřeno.
To my normálně nesmíme, muž to zakázal. Výměnu manželek nesmíme pustit už vůbec. Strašně ho iritují ti hrdinové, říká, že v takovém světě on nežije a nechce se na něj ani dívat.
Pravda je, že nás tak ovlivnil, že jsme ten dnešní jeden díl jen stěží dokoukaly. Vůbec nejde o jídlo, je to podivný sadomasochismus. Před lety jsem viděla pár dílů, kde vařili lidi, kteří třeba žili v zahraničí a chtěli ostatním ukázat, co se jí jinde. Dnešní stav tohoto pořadu je ubohost.

Tak si jdu číst tu Julianu ...  


12 komentářů:

  1. Lidi nezajímají šťastný příběhy,tedy kromě těch se zvířátky. Potetovaný asocial v kuchyni nebo spindira se zavsivenejma detma nám zvedají sebevědomí. Připadáme si potom v tom svým chlivku, s nezaplacenym najmem a bezzubym smradochem na gauči tak nějak lépe. Jdeme si cist. Ema čte Dívku ve vlaku a je zdesena z alkoholismu.
    Hezký pobyt na Kokoříne přeje Jana & comp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to právě sebevědomí nezvedá. Mně je z toho úzko ještě teď a přemejšlím o tom, což mě štve nejvíc. Ideální je koukat na sport. Ještě, že aspoň ten Berdych vyhrál! (Ale byl to mač). Za přání děkujeme!

      Vymazat
  2. prostřeno je fakt zoufalého něco, přitom nápad super... ale nevím co to dělají za lidi, že nejsou schopni ani vybrat normální jedince, vezmou snad každého... já to nemůžu, ale sem tam kousek vidím, když se na to dívá moje teta... nejvíc mě u toho zajímá realita českého přeplácaného kýčového interiéru, která je děsivá, není to o penězích, ale o totálním nevkusu atd.... já tak miluju tu tvoji cihlu, teď na té fotce je zase hezky vidět... ať nezmrznete... užij si změnu, přírodu, pohodu... Pa i.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten pořad by vůbec nemusel být špatný, ze začátku jsem i koukala a docela mně to bavilo, ale vařili tam lidi, kteří měli touhu ukázat se co umí a člověk dost receptů odkoukal a naučil se i něco, ale nevím jestli už běží moc dlouho, nebo proč je tak vyčpělý a to už dost dlouho. Každý vaří vývar a jídla jak v závodní kuchyni a máte pravdu, přehlídka českých interiérů to je tak totální nevkus, přeplácané, ty samolepky na zdech, já se koukám jen občas třeba pár minut ze začátku, ale totální mazec, musím vypnout. Na manželky koukám, zajímá mě to, ale musím říct, že i tady se nestačím divit. Říkala jsem si, jak bych se chovala asi já ? Ale zas je pravda, že bych tam nikdy nešla :-) Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Televize je přeplněná nevkusnými pořady a seriály.Pavla

    OdpovědětVymazat
  5. Pozerám to tiež z tých istých dôvodov, tak trochu masochistických ? ( preberám si to vo vlastnom vnútri, relaxujem ? ), societa rôznych obyčajných ľudí ,,energia,, iných ľudí, rodín, ,,how - know,, na obyčajný reálny život, niekedy dobrý recept ( ale nie piškóty so smotanou ako dezert! ), šikovný ťah v kuchyni ( u herečky Ivanky Andrlovej som žasla, toľko vychytávok )... u ,,Manželiek,, si všímam tiež interiér, život, je to smutné, ale všimla som si, že ,,prítomnosť hosťa,, v ich živote - psych.termín, a analýza problémov ,,v priamom prenose,, občas pomôžu vyriešiť ich problémy, zlepšiť život! No často je to len bieda do stratena... s asistenciou kamery!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a rodina moje sledovanie tiež komentuje s dešpektom ...

      Vymazat
    2. Pravdupovediac, niekedy som bola tak padnutá ,, na hubu,,, že aj táto ,,vzorka,, v tejto ,,relácii,, v tomto ,,prostredí,, mi bola tak blízka, že mi pomohla minimálne vstať, zobrať kafáč, položiť ho vedľa šporáku a túto ,,atmosféru najobyčajnejšieho obyčajna,, rozchodiť doma, aby to začalo u nás trocha žiť, keď som bola ja ,,mŕtva,,.
      Tak, tak. Boli časy, že by u nás nenakrútili reláciu s ,,kloudným,, názvom.

      Vymazat
  6. Dívala jsem se včera na předávání cen a slyšet v jedné větě Lev a Výměna manželek, to byla síla.
    Pořad, do kterého jsou lidi ochotni zatáhnout i své děti, je šílenost.

    Lucie, dívala jste se na Lvy?
    Moc se mi líbil Hádek!!!
    L.Výborná byla opět výborná. A je fajn, že lidi vidí i jiné celebrity než ty herecké a pěvecké.
    Magda

    OdpovědětVymazat
  7. Lvi byli fajn, Lucie V. skvělá a vědci zajímaví a vtipní. Chudák Tonda Blaník si na párty lva rozbil... Snad mu udělají nového, bylo mi ho líto...
    Manželky a Prostřeno sprostě parazitují na těch lidech (bohužel i dětech). S životem a vařením to nemá nic společného. No jo, ale dokud budeme koukat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Johanko, já už nevím, kdo to řekl, ale podobnou myšlenku měl i o bulváru - DOKUD TO BUDEME KUPOVAT a číst....
      Magda

      Vymazat
  8. Já se tak těšííím na další váš příspěvek,že sem furt klikám - kdy už. Nekouřím,nepiju,vytvořila jsem si závislost až na tento blog. Mám totiž dobrý vkus, že.

    Takylucie

    OdpovědětVymazat