Poslední


Dnes linkování posledních dílů Přístavu.
Vzhledem k tomu, že nyní vysíláme jen jednou týdně (v pátek) budeme mít brzy napsány a v květnu i natočeny všechny díly až do konce tohoto roku.
V ateliéru se dnes točilo a zároveň probíhaly diskuze nad novými seriály v tv, herci i štáb rozčarovaní, jak je to odfláknuté a proč my se tak snažíme, když nakonec máme menší sledovanost. Dokonce padl názor, že jsme příliš intelektuální. 
Z toho by Mirce S. asi vypadal zbytek zubů.

V pondělí jsme byli ve třech lidech na ředitelské poradě na Primě jednat o pokračování, tak uvidíme.
Nejhorší je, že člověk nehájí jen práci pro sebe, ale zhruba pro sto dalších lidí, kteří na celém projektu pracují. Jakmile si tohle připustím, začnou mi drkotat zuby.

Zítra volno, potřebuju ho.
Dnes jsem přijela úplně vyšťavená, bez léků bych to nedala.
Závislost na chemii mě dost děsí.


10 komentářů:

  1. Ahoj Luci,
    držím pěsti,az Přístav pokracuje. Milí s Patkem by byla skoda.

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, díky vašemu blogu jsem dala přístavu šanci a já, odpůrce seriálů (přiznávám, že když jsem kdysi zkusila Ordinaci, dohánělo mě to k šílenství), jsem si ho prostě z nějakého mně naprosto nepochopitelného důvodu :)) oblíbila. Pohoda, klid, občas nechápu, ale zase se zasměju :) A tak mě naštvalo, že už je jen jednou týdně a dnes se těším na večer. Zdravím z Písku a držím palce. Monika

    OdpovědětVymazat
  3. Tak nevím, Luci, co je horší - jestli ta chemizávislost nebo seriálozávislost. Protože obojí stojí za prd, když to chybí ... já doufám a přeju vám, aby ty prášky byly brzy minulostí a aby boj za Přístav došel zdárnému, tzn. pokračovacímu konci. A vůbec nemám odvahu to doma říct před mužem a synem a tátou a mamkou a strejdou ... kteří všichni Přístavu podlehli.
    Luci, krásný ozdravný víkend!

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Lucie, neděste se chemie. I já jsem " ptáče, co zobe už od rána " a léky mě drží v relativním klidu už několik let.
    Na Přístav se dívá i manžel, zapřísáhlý odpůrce seriálů. A když nestíhá, pouští ze záznamu.Je vidět, že příběhy obyvatel ze Zátoky baví nejenom diváky, ale i tvůrce . Nový seriál, který Vás " vyšoupl " je sice tzv.hvězdně obsazen, ale je to o ničem. Takové "Prostřeno " .No a konkurenční "Na vodě " nestojí ani za řeč. Stačil jeden díl - takové kecy v kleci .
    Váš humor je chytrý - a to mnoho lidí neskousne .
    Tak se držte, přeji hezké jaro a hodně nápadů .

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, Lucie!

    Taky mám přístav ráda. Užívám si herce, kteří mě baví a jsou vážně skvělí. Podle mě jsou tam i slabší výkony, které ve srovnání s těmi bezva, bijí do očí. Některé dějové linky jsou poutavější, jiné míň. Vím, že nemůžete, ale strašně by mě zajímalo, co všechno je za tím. Všechny kompromisy. Jestli někdo prosadí, bez jaké postavy/herce/zápletky seriál dál nepojede, nebo jen naznačí, že tudy ne.. Jak se vlastně píše scénář týmově? Hádáte se?

    Bohužel sleduju převážně na netu, což vám čísla nejspíš nezvedá. Na každý pád držím palce, Kateřina

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím Lucie,
    ach, to by byla velká škoda, kdyby Přístav vzala voda! Ráda se na něj dívám, hodně mě mrzelo, že je vysílán jen jednou týdně. Chvilka klidu a pobavení, to je v nynější době pro mne jako pohlazení. Martina

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda že je Přístav vysílán jen v pátek. Jak já jsem se těšila na pondělní a středeční večery. Držím palce ať Přístav vydrží. A nemyslím si že Váš seriál není hvězdně obsazen. Je to milá legrace. Dívám se na něj sama ale směju se kolikrát nahlas. A pořadů o vaření a pod.je moc ale srandy málo. Potřebujeme se odreagovat a zasmát. Nejsem seriálová divačka ale ten Váš mě dostal.Díky Irma Roudnická

    OdpovědětVymazat
  8. Závislost na chemii krátkodobá je podle mě OK.
    Něco jako krizová intervence.
    Dlouhodobě pak asi bych přeorganizovala trochu svůj život, třeba ubrala odněkud, kde je potenciální stres... nevím, to bych udělala já osobně, protože já nedokážu pořád frčet v tempu, nemám takovou disciplínu.

    OdpovědětVymazat
  9. Já vlastně ani nevím, jak se sleduje sledovanost..mně se nikdy nikdo na nic neptal. A kdyby se ptal, tak bych zaručeně řekla-za nás 2 dospělé, že Přístav je vtipný a i když je to jen jediný seriál, který sleduju, je to o něčem, což seriály /které jsem viděla dávno/ nejsou...přeju Přístavu ještě hodně dílů a Milenka s Radimkem jsou naprosto k zulíbání:)) díky za jejich i váš humor a přeju brzké uzdravení . (já dnes 3 brufeny-hlava jedna svinská / Pavla

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Lucie,
    nemám ráda seriály, nekoukám na ně (vlastně v TV téměř výhradně na dokumenty). Přístav jsem si ze zvědavosti kvůli Vám začala pouštět přes internet, Váš blog je sympatický, a navíc jsme narozené ve stejný den i rok. Už jsem se jednou o tom rozepsala u příspěvku, kde jsem se velmi poznávala, ale nějak se mi nezdařilo zprávu poslat. Přístav mě baví, jak tu již zaznělo, zvláště dvojice "Čtvrtníčkových" je skvělá.
    Držím Vám palce na všech frontách, ať vše zvládáte v klidu.
    Pavla

    OdpovědětVymazat