Kosmetické okénko




Děkuju za všechny vaše pozdravy a přání mého brzkého uzdravení. Už se na to taky těším, až to budu úplně zase já. Ale dost fňukání.
Z Thajska jsme si kromě úplných drobností nepřivezli nic, koupila jsem si tam jedny kalhoty se slony, ale po dvou dnech nošení se mi roztrhly. Je mi jasný, že všem ostatním, kteří si tam někdy kalhoty se slony koupili, se neroztrhly, ale mně prostě jo.

V Dubaji na letišti jsme ale byli u vytržení z nízkých cen prakticky všeho, takže mě Stela donutila asi hodinu zkoumat kosmetiku Kiehl´s, která je prý zázračná. Já o ní vím jen málo. Stela už se vyzná stokrát víc než já a cokoli mi zatím poradila, bylo super. Takže jsme si nakoupily nějaké produkty.
Když jsem pak doma koukala na net, málem jsem padla, protože ceny, za které se tahle kosmetika prodává tady, jsou neskutečné. Soudím, že víckrát už si nic od téhle značky nekoupíme.
Akorát, že už po pár dnech jsem zjistila, jak je snadné si na denním a nočním oleji udělat závislost. Ten pocit! Ta vůně! Ta pleť potom!
(Je to ta fialová a žlutá lahvička.)
Pokud máte s Kiehl´s nějakou zkušenost, budu za ni moc ráda.
A taky - jestli znáte lepší místo, kde ji kupovat, než zde: kiehl´s

8 komentářů:

  1. To mi ani neříkejte! Vyhrála jsem kdesi na blogu loni na jaře jejich krém a byl tak dokonalý, že si při cestě do Prahy chci koupit další. Ale těch cen se teda bojím! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dá se koupit i tady . 30ml lahvička 44 eur, Ultra krém 28,50 eur. http://www.arnotts.ie/brand/Kiehls
    Tak se podívej...kdybys něco chtěla, pošli mail. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, prozkoumám, ale určitě se budu snažit najít nějakou levnější alternativu. Akorát, že moje netolerantní pleť máloco snese. Musím zkoušet!

      Vymazat
    2. http://ordinarylife-my.blogspot.ie/2014/05/otevreni-obchodu-kiehls-v-praze.html-a tady jsem Ti našla obchod v Praze, přečti sib recenzi, slečna tam má i ceník. Myslím, že to docela jde...

      Vymazat
    3. Díky moc, já jsem na to hledání levá, strašně mě to nebaví :)

      Vymazat
  3. No hura, tak preci jen neco pozitivniho na Thajsku:-). Neznam, ale rada se tu o ni neco dozvim. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si v Thajsku nekoupila kalhoty se slony, ale kalhoty a nejakým nápisem v tom jejich písmu (nejspíš tam bylo něco jako "turisti jsou přiblblí", ale to mi bylo jedno, bylo to hezké) a sice se neroztrhly, ale nějak divně po vyprání smrděly (asi barva)... Tak jsem je vyhodila.
    Kiehl's tady ve Španělsku taky mají... na ceny jsem nekoukala, ale teď jsem tak navnaděná, že to prolezu a omrknu... :).

    OdpovědětVymazat
  5. hi Lucie,

    I like your blog and I would like to send you an email. How can I contact you?

    Thanks
    Meghan

    OdpovědětVymazat