S sebou

Potřebovaly jsme si se Stelou koupit nějaký věci na dovolenou.
Pořád nejsem zdravá, takže chození po krámech pro mě nepřipadá vůbec v úvahu (hurá). Takže mám už takovej oblíbenej fígl, že jedeme vlakem (první třídou) na Hlavák, tam nakoupíme a zase jedeme domů. Jedna cesta trvá necelých 30 minut, takže to se dá přežít, a ještě to máme jako výlet.
Stela miluje jet s maminkou nakupovat a maminka, když nemusí řídit, tolik neprudí. Akorát, že výběr věcí je holt vymezenej tím Hlavákem. Nejoblíbenější čtyřkombinace je Sephora - knihy - lékárna - trafika. O moc víc už toho kupovat nebudeme, jen máme ještě spoustu zařizování.

 







5 komentářů:

  1. to je supeeer nápad... nakupování je pro mě taky za trest, čím jsem starší, tím je to horší, děcka si se mnou v obchodech moc neužijou... Stele to moc sluší! Luci, moc přeju ať nemoci poleví a neotráví ti cestu, ať si to užiješ, změnu, relax, moře, Kryštofa!... Klauny miluju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, do Klaunů jsem taky zamilovaná, proto jsem si koupila na dvd. Zvláštní je, že oslovili málo diváků. A taky se těším na všechny ty knihy!!!

      Vymazat
  2. Já se těším na reportáže z vaší cesty. Úplně trpím při pomyšlení, že nebude wifi šťáva. Stele je kočka. Jo a Klauni, mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Užijte si dovolenou.... moc vám závidím, jsme nazpět teprve týden a okamžitě bych se vrátila. O žaludek ani střeva se v Thajsku nebojte, jen bacha na jejich míru "spicy". Pusa pálí i když tvrdí, že to vůbec pálivé není. Jjo a bedekr jsem otevřela až na letišti v Dubaji. Hezkou cestu Jana

    OdpovědětVymazat
  4. A co ZOOT na Hlaváku? Pro vás i pro Stelu ideál! A.

    OdpovědětVymazat