Mám dát přednost?

Nejdřív jsem si myslela, že je to fór. Ale tahle značka stojí v Říčanech už dva měsíce. Protože jsem dopravní neandrtálec, vyhledala jsem stránku s dopravními značkami, jestli to není nějaká novinka. Pravda je, že značky tohoto tvaru tam byly, ale vždycky uprostřed nich bylo nějaký sdělení. Tady není vůbec nic.
Co byste udělali vy?
Dali byste přednost v jízdě? Přednost tam totiž zrovna moc jasná není.




11 komentářů:

  1. Sdělení..Pozor, mlha:o)..napadlo mě..ale jsem blondýna:o))..Odkdy je tam nová značka? Tipovala bych to na 1. ledna:o)). Pro jistotu bych ale vždy dala přednost! :o))

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli tudy jezdíš často, tak bych zavolala na obec a upozornila je na chybu a požadovala nápravu! Jinak bych přednost dávala i když právně ta značka není platná a když přednost nedáš pokuta ti nehrozí, ovšem srážka ano :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohke zadna platna znacka neni, takze kdybych nedala prednost a chtel mi nejakej policajt cpat pokutu, tak ma smulu. Kdyz bych tam jela, tak bych ale vzdycky radsi zpozornela, protoze nechat to do sebe narvat mi za to nestoji. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je nadhera, opravdu me to reozesmalo:-). Hezky vecer. Marcela

    OdpovědětVymazat
  5. Otázka je jistě míněna hypoteticky Když mám pochybnosti, dám přednost. Protože , jak už bylo uvedeno, vůbec nejde o pokutu, ale o to, abych dojela ve zdraví. Jinak si člověk koleduje o Darwinovu cenu.
    Vendula

    OdpovědětVymazat
  6. jestli to není prachsprostá šipka! Sju

    OdpovědětVymazat
  7. Tak můj muž tvrdí, že je to Dej přednost v jízdě jen ji někdo blbě otočil, nevím, nevím nejsem řidič pouze vždy spolujezdec:-).
    Lucie, přeji krásný nový rok a těším se na tipy na knížky!!!
    Jana, co blog nemá a jen si je ráda čte

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé tam tudy jezdíme často, když jedeme do/z Tehova na chalupu :-) Značky jsem si popravdě ani nevšimla (jsem spolujezdec). Mě vždy spíš ale zaujme, v domě naproti, v tom malém okýnku, vyřezávaná dřevěná kráva s ovečkou :-) moc se mi líbí :-) Hezký den, Dana

    OdpovědětVymazat
  9. Tak doprostřed té značky nalep černý obrázek čehokoli!

    Třeba králíka. Nebo... něčeho vtipnějšího.
    A hned bude jasno, co je to za značku.

    OdpovědětVymazat
  10. Zavolat na městskou policii ať to řeší. Tyhle značky se dávají provizorně na kratší dobu v případě prací na vozovce apod.Pokud v Praze to řeší TSK se dává taková mobilní značka je jich tam vždy více a ne jen jedna, tady to vypadá na nějaký vtípek. Václav

    OdpovědětVymazat