Hraní

Dnešní sváteční odpoledne jsem strávila na natáčení.
Stela by tam nejradši byla celý dny, strašně ji to baví. Jenže ona to má jako zábavu, ne jako povinnost, práci. 
Když režisér zkouší záběr jenom s herci, všechny křesla a postele v jiných dekoracích jsou obsazeny štábem, který zrovna nemusí být na place a regulérně spí. 
Punťa je pes Kateřiny H. a když panička hraje, stojí nebo sedí na židli za kamerami a sleduje každý její pohyb. Nikdy nevleze do záběru. Byla jsem z něj naprosto odvařená.



10 komentářů:

  1. Punťa sa mi páči !
    Kateřina ma baví !
    A Stele sa páči a sa baví,to je radosť pre mamu,určite sa pomamí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Punťa má parádní sestřih teda, je to kořen:-) A Kateřina je v tom seriálu tak trapná, že ji miluju i pana Čtvrtníčka, potkala jste se v reálu s takovými lidmi? nebo jste si je vmyslela? Zajímá mě,kde berete inspiraci? Jestli jsou to čistě Vaše vymyšlenůstky, nebo mají reálný základ v někom koho znáte? děkuji Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Původně měla být Milenka méně výstřední, jen hloupá, ale Kateřina si ji uchopila po svým, že jsme všichni koukali. Vytáhla ji k dokonalosti. Musím přiznat inspiraci na mimibazaru. Stačí si přečíst pár vět v diskuzích a rovnou by se to mohlo sázet do scénáře. Ale teď už se všichni snažíme psát Milenku podle toho, jak ji nastavila herečka. Včera jsem psala nějaký repliky a odpoledne mi ty samý řekla Kateřina, aniž by věděla, že jsem je napsala. Takže napojení už by tam bylo :)

      Vymazat
    2. Mimibazar je neskutečný svět :D:D:D Dovedu si představit, jak Ouško zkouší nějaký vyčvachtaný receptík od Milenky a s chutí ho vyhodí.

      Vymazat
  3. Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  4. hezky pejsek?? neni to
    on..?? ja mela kokrspanielku
    ..jako TMAVOMODRY SVET .
    no je v nebi a dava na me
    pozor..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Luci,
    ja si kolikrat rikam, ze Milenka je takova i ve skutečnosti, jak ji to verim. Snad teda ne......a porad se chci zeptat na obraz nebo fotku damy visici u Drozdu....neni to nejaka spriznena osoba??? Mizna ne, ale jse mi k vam do rodiny. Diky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, to se musím kouknout, vůbec nevím, kdo jim to tam visí. Ale od nás ten obraz není! Tos mě pobavila! Milenka je ve skutečnosti tichá, milá, vzdělaná dáma. I když řádit umí taky :)

      Vymazat
  6. Fak jsem si myslela, ze je to někdo od vás.... A s Milenkou jsi me potesila.....ale ten konec ve stredu????? A dalsi dil az v novem roce?!?! Co mi to delas???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A bude hůř. Vidím děj do prázdnin. Pak dá televize zřejmě přednost novýmu projektu. Jsme nejsledovanější, ale je jim to málo :-(

      Vymazat