Zátiší se židlí



Děkuju za všechny vaše ohlasy, přání, rady a vlastní příběhy - týkající se minulého příspěvku. Nemám sílu vždycky na všechno odpovídat, často bych se i opakovala, ale věřte, že mě to moc zajímá a dodává mi to energii.

Zatím mám pořád pocit, že jedu na horský dráze, včera mi bylo krásně, pak mě neuroložka napíchala v těch správných místech - a večer zase tlak skoro 200. Takže jsem si začala balit tašku do nemocnice, kdybych náhodou v noci musela volat záchranku. Ale uklidnilo se to a dneska jsem si dokonce SAMA oblíkla kalhoty! Můj stav je rozečtená kniha a věřím v happy end, přestože mě čeká spousta vyšetření, procedur, atakdále.
Ale nechce se mi psát o chorobách.

Vrátím se ke sbalené tašce a taštičce, které jsem loni dostala od JEVE v den mého odjezdu do AU.
Moc mě těší, že Jana otevřela konečně svůj webový obchod s ručně šitými taškami, jmenuje se SNEM
Krásné věci, určitě se podívejte.
Já s její taškou chodím všude, co ta už zažila ... ještě, že nemůže vyprávět!


6 komentářů:

  1. Jeve už dlouho nebyla na blogu,tak možná se věnovala svému e-shopu. Je fajn, že je Ti trochu líp. Myslím na Tebe, bude jistě líp a líp, hned jak přijdou na to, čím to je. Tlak je dost nebezpečný takto vysoký, ani si to nedovedu představit, já ho mám pořád nízký. Opatruj se a šetři se! Zdravím k Vám domů M.

    OdpovědětVymazat
  2. Jejda, Lucie, tak ať je líp! Taky jsem si to zažila, já to měla ze zahradničení... Hlavně ať se znormalizuje tlak, mojí mamce doporučovali, aby pila čaj z řebříčku, prý snižuje tlak a docela jí to pomohlo. Ale to jsou takové babské rady, chce to se raději zeptat lékařů ...Moc přeji brzké uzdravení, chce to klid a teplo a zkrátka odpočívat :))

    OdpovědětVymazat
  3. Prajem, aby bolo lepšie....a JEVE je veľká recyveci umelkyňa, fascinujú ma jej tašky.

    OdpovědětVymazat
  4. ... Lucie,
    hodne sily. Ja mam operovano L4 - L5 - misto plotynky plech a 4 srouby k tomu - uz to bude skoro rok. za ten skoro rok 6 pulmaratonu a 2 cely. Ulevilo se mi moc. Mam vyborneho fyzioterapeuta a operater rovnez na 1*, kdybys potrebovala nevahej dat vedet.
    hezke dny
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tý jo, to jsou věci - za dobu, co jsme se neviděly!!! Měly bysme zase zajít do kina, až se dám trochu do kupy. Ozvu se! Jsem ráda, že ty už jsi fit.

      Vymazat
  5. Choroby nezávidím a tlak je teda hrozný. Držím palce, ať je den ode dne líp a líp.

    OdpovědětVymazat