Ó, my bag!






 

Koupila jsem si pořádně velkou koženou tašku, kterou nutně potřebuju už několik let a pořád jsem to odkládala. Tak teď! Tradičně nevýhodně - žádná sleva, nic. Prostě mě okouzlila na první pohled. Nafotit mi moc nejde, ve skutečnosti je mnohem hezčí.
Stála ranec.
Ale já si ji zasloužím.
Dřív bych si ji asi nechala proplatit od svýho muže, ať mi ji schová pod stromeček.
Ale právě tenhle systém dárkování nás přestal bavit.
Dárky mají být o překvapení a ne o tom si povinně něco strčit pod strom, aby to jako nebylo blbý, že tam nic nemám.
Nám to blbý nebude.
Vánoce máme rádi a tím, že si nic nedáváme, nestresujeme se, a daleko víc si užíváme atmosféru.
Ale o tom zase jindy!



27 komentářů:

  1. OMG :-)
    Super ! A je radosť vidieť, že si užívaš ! A dobre !
    Tiež striehnem na okamžik, že mi to ,,brnkne do nosa,,..., že sa ukáže čo by mohlo byť to, pre radosť...

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě je to zasloužené "bolestné" za ty útrapy, co jsi měla a doufám ,že už moc nemáš! Je opravdu krásná, taky se mi líbí.někdy je potřeba si udělat RANEC RADOSTI! M.

    OdpovědětVymazat
  3. Taška je parádní!!!
    Nedávno jsem si koupila kabelu, že bude pod stromečkem, ale už ji přes měsíc nosím.
    Proč čekat, když si mohu užívat hned. :o)))

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt krásná.Taky se budu muset něčím takovým odměnit.

    OdpovědětVymazat
  5. Taška je super... Taky bych si přála takové vánoce...

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelka úžasná.......... s tím "dárkováním" mi mluvíte z duše.

    OdpovědětVymazat
  7. Luci, je nádherná! Ale nezapomeň, musíš do ní dát jen rtěnku, mobil a maximálně lehkou peněženku:o)! Alespoň tak mi bylo doporučeno, když jsem měla bolesti páteře. Dokonce mi řekli, že bych měla nosit batoh! Pravdou je, že ve své kabele tahám tisíce věcí a o její váze nebudu radši vůbec psát:o)! Jinak s těmi Vánocemi to máme hodně podobně. Jeden dárek si ale každoročně dáme a je společný. Koupíme si na léto letenky a pak už se jen a jen na to léto těšíme!:o) Měj se krásně, užij si kabelku a ať záda nebolí. ( jinak mám zkušenost, že takové " malé" náplasti- kabelka, také léčí:o)!! Inka

    OdpovědětVymazat
  8. Je krásná! Taky jsem paní s velkou taškou, někdy se dvěma:-)

    OdpovědětVymazat
  9. A kde se prosím taková krásná taška kupuje, je i v ČR? děkuji tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji koupila na Bonami, je to ta největší velikost - maxi, pár týdnů ale trvá, než ji pošlou do ČR.

      Vymazat
  10. To se ozval "ženský oddílek v mozku" kabelky, boty.... Já si taky jednou koupila krásnou koženou kabelku a naše "kočička" se mi pomstila za vyměněnou kočičí toaletu (aby nevyhrabávala podestýlku, vyměnila jsem ji otevřenou toaletu za uzavřenou) tím, že se mi do kabelky vyčůrala... Kabelka skončila v popelnici, kočka přežila, já taky a podestýlku každé ráno zametám již 12 let :)) Vaše čtenářka Magda K..

    OdpovědětVymazat
  11. My tímto způsobem dárkujeme už několik let. A vůbec se nestresujeme.
    Když se mi něco líbí, tak si to koupím.
    Taška je nádherná. Ať slouží!

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherná! Je potřeba se jednou za čas odměnit!

    OdpovědětVymazat
  13. Je vážně krásná a pěkně k Tobě ladí:-) A tak to má být- dělat si radost to se musí. Já miluju velké kabelky a vždycky si říkám, že v nich bude pořádek, jenže... vydrží tam tak dva dny... Ovšem tedˇ mám jiného favorita a to krásné velké holčičí psaní od Rosy a to je přesně ta Radost. To si hýčkám.
    Pozdravy mořské posílám
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  14. Já Vám tedy nechci kazit radost, ale eko kůže podle mých informací nemá s pravou kůží nic společného. Taška je sama o sobě pěkná, ale těžko říct, jestli je skutečně kožená. Pokud se pletu, tím líp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taška je pravá hovězí kůže, mám na to certifikát - i nádherně koženě voní:) Zdravím!

      Vymazat
    2. Jak jsem psala, tím lépe. Ať Vám dělá radost. A abych nezapomněla - ráda Vás čtu!:-)

      Vymazat
  15. dobrý večer Luci, design tašky je moc krásný, ale eco kůže vám moc dlouho nevydrží, je to vlastně umělina, dávejte si na ni pozor, začíná se po docela krátké době loupat, hlavně na exponovaných místech jako uši a kolem švů, taky mění barvu. Vím o čem mluvím, mám obchod a tašky z tohoto materiálu už nekupuju, protože byly často předmětem reklamací. Doufám, že jsem vám nepokazila radost, třeba to víte, že není z pravé kůže, ale třeba ne a dáte si na ni pozor. Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nějaké z eco kůže mám, ale to je samozřejmě poznat. Tohle je opravdu kůže, spíš mám strach, jak ji ošetřit, je surová, voňavá, aby vydržela :)

      Vymazat
    2. Luci, pokud jde o kůži, tak doporučuji stejné ošetření jako u kožených bot, je na to opravdu hodně přípravků, já používám od Bati a kabelky jako nové. Ale jak se dívám na obrázek, tak už od pohledu to kůže není, je to eco kůže a to je umělotina.
      Eco kůže je syntetická kůže, k jejíž výrobě se používají polyuretanové materiály netoxického materiálu, které jsou složením, prodyšností a odolností materiálu velmi podobné pravé kůži.
      Tento materiál nahrazuje koženku, proti které má výhodu, že má propustnost vzduchu, není uzavřený a "dýchá".
      nemá oproti pravé přírodní kůži dostatečnou otěruschopnost a tím i nižší(4x) životnost.

      vyrábí se ze dvou vrstev, povrch je ze stoprocentního polyuretanu s podkladem z měkkého bavlněného úpletu. Tento materiál tedy nemá s pravou kůží vůbec nic společného kromě struktury vzhledu, který je věrnou napodobeninou kůže přírodní.

      Vymazat
    3. Milá Lucie, já tuhle tašku mám taky, akorát střední velikost, odstín velbloudí srst. Je to samozřejmě pravá kůže (aby taky ne za ty prachy) a jsem velmi spokojená. Ošetřuji sprejem na kožené boty od Bati. Jinak tahle značka je moje oblíbená, mám od ní už tři kousky. Užijte si ji! Klára Ab.

      Vymazat
    4. pokud se jedná o pravou kůži, je tam psáno leather,nikdy ne eco leather, pokud je eco leather, vždy jde o umělou kůži, na Bonami to je ale pravidlo. Saša

      Vymazat
    5. Ke kabelce jsem dostala certifikát, od své čtenářky designérky pak dnes dlouhý mail o značce O my bag, ze kterého vybírám jen toto: "Kabelky a tašky O my bag se totiž vyrábí ve férových podmínkách pro místní řemeslníky a z kůže krav, které nejsou zabíjeny kvůli potřebám módního průmyslu."
      Z kabelky jsem nadšená, ať už je to tak nebo jinak :)

      Vymazat
  16. Ja som u Bonami práve pre toto prestala nakupovať, na narodeniny som si objednala koženú tašku a prišla mi ecokoža .

    OdpovědětVymazat
  17. Ta je, TA JE!!! Skvělý výběr! Tak ať se dobře nosí :-)

    OdpovědětVymazat
  18. milá lucie, já myslím, že materiál je u této tašky až na x-tém místě...je překrásná, snoubí se v ní praktičnost s parádou a ty jsi z ní nadšená. a to je hlavní, ne?eva

    OdpovědětVymazat
  19. Já zas někde četla, že ekokůže je rozemletá pravá kůže a pojivy slepená znovu k sobě. Je fakt, že jsou ekokůže, co vypadají jako koženka, to bych řekla, že jsou ty syntetické. Ta tvoje, Luci, na pohled ale vypadá opravdu koženě, věřila bych, že je tedy z té pomleté kůže...Ivča

    OdpovědětVymazat