Zatím takhle

... aneb co na mě kde zbylo, dalo by se říct.
Snažím se předělávat Kryštofův pokoj ve svoji pracovnu, ale problém je v tom, že nejsem schopná likvidovat jeho věci. Ať je to, co je to, je to prostě on. Náš Kryštůfek. Nějaký plán už mám, tak snad se mi ho povede do vánoc zrealizovat. Jinak je mi tu strašně dobře - a psům taky. 
Vzhledem k tomu, že Stely pokoj je cenová raketa, hlavně kvůli vestavěnému nábytku, snažím se ušetřit na sobě (matky dobře znají) a využít věci, které tu zbyly. Navíc já ráda starý krámy, ale Stela moji vášeň nesdílí, takže u ní žádná veteš nebude. Příští týden už se bude malovat a tapetovat, tak potom něco ukážu.





8 komentářů:

  1. Ja mám favoritov : psov , maslovú stoličku a katedru :-)
    Keď vidím tie usalašené psy , tak si spomeniem na deda.
    Môj dedo hovorieval : ,,Psy ven,,...a hovorievam to aj ja našej Dore, keď vidím takto riťku vyloženú hovieť si... a pre ňu je to povel na hranie !

    OdpovědětVymazat
  2. .....trofeje i s krabičkou...:) ovocnou:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pokoj se mi líbí, tak jak je...jsem holt ta stará generace...ne, jen bych si poženštila drobnosti, ale poháry bych dala na nějakou polici...třeba nad dveřmi...a vůbec, aby to čišelo synkem....jsem melancholik...hezký den.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta židle...to je můj nalezenec od popelnic :o))) Věci nelikvidovat,ale schovat !
    Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kondomy mě pobavily :D Já jsem si takhle vystavila na polici vibrátor, co jsem dostala od kamarádky :D :D Bohužel ani pro jedno stejně nemám využití -_-

    OdpovědětVymazat
  6. ta katedra je prostě boží...měla sem ji na fleru vyhlídnutou a dlouuuuuuho sem váhala a najednou koukám že doputovala k Vám...no každopádně kdo zaváhá nejede, a u Vás se vyjímá to každopádně:)jinak mám Váš blog moc ráda,a i když sem o trochu mladší než Vy (tím chci vyseknout poklonu že ačkoli moje děti jsou ještě v plenkách a celkově mám trošku jiné problémy, stejně čtu Váš blog a směju se s ním, a Vaše názory a Váš styl jsou mi blízské a sympatické)hodně štěstí
    kamila...

    OdpovědětVymazat